BRUKT OG UTNYTTET FOR SELV Å KUNNE BYGGE ET SPATILBUD

OBS: Alle som har et gavekort på avdeling Scandic, kan benyttes i våres 2 andre avdelinger. 

Scandic Lillehammer Hotel har brukt og utnyttet Lillehammer SPA for selv å kunne bygget et spatilbud.

.

Sommeren 2017 ble Lillehammer SPA invitert av Scandic Lillehammer Hotel til et samarbeid.

Samarbeidet gikk ut på at Lillehammer SPA skulle drive spabehandlinger under Lillehammer SPAs drift. Under samarbeidet skulle begge bedriftene markedsføre hverandre. Alle skulle bli informert om tilbudet ved booking av overnatting på hotellet.

Vi har blitt utnyttet og Scandic Lillehammer Hotel har brutt avtalen.

 

Lillehammer SPA er ikke ansvarlig for kvaliteten og servicen som leveres på hotellet lenger. Vårt samarbeid med Scandic Lillehammer hotel er avsluttet.

 

Scandic Lillehammer Hotel brøt avtalen med oss, og brukte Lillehammer SPA for å skaffe seg mest mulig informasjon for å kunne drifte et spa selv. Alt har foregått på en hemmelig måte. Booking sentralen deres fikk aldri vite om at hotellet hadde spabehandling. Ingen gjester visste om spabehandlingen. Flere av deres ansatte fikk ikke formidle vårt tilbud videre.

Spasenteret holdt til i andre etasje på hotellet. Vi fattet mistanke da mange av hotellets gjester, som gikk forbi oss, sa det samme om igjen og om igjen. De visste ikke at vi hadde spatilbud/behandlinger. Gjestene ble overrasket, og alle sa det samme; «dette ble aldri nevnt da vi booket rom og heller ikke da vi sjekket inn på hotellet».

Vi tok dette opp igjen med direktøren, og fikk beskjed om at du kan sette opp en rullopp/meny i resepsjonen pluss andre typer markedsføring. 
Da kjøpte vi inn dyre materialer for markedsføring, og satte dette opp i resepsjonsområdet. Da vi kom på jobb igjen, hadde rulloppene/spamenyen våre blitt tatt vekk av en ansatt. 
Vi spurte i resepsjonen om det var noen som hadde sett eller tatt bort spamenyen, men de svarte alltid: - Nei, vi har ikke sett dem.

 

PÅ DET SISTE MØTET VI HADDE MED HOTELLET FIKK VI IMIDLERTID HØRE AT: Ja
det var jeg som tok det bort, da det ikke var Scandic sin stil.

HVORFOR KUNNE DE IKKE SI AT DET VAR DE SOM HADDE FJERNET DEM? Problemet var åpenbart at Lillehammer Spa ikke skulle ha markedsføring på hotellet.

 

Vi føler at Scandic Lillehammer Hotell brukte og utnyttet Lillehammer SPA for å bygge opp en egen spaavdeling.

Tilslutt så fikk vi beskjed om at alt har vært hemmelig, siden hotellet ville teste ut dette selv.

Da gjestene ringte for å booke time, og spurte etter spabehandling, så fikk de beskjed om at det ikke var spa tilgjengelig. Men de kunne følge med dem på sosiale medier etter 1 mai 2019. Da vil de ha egen spabehandling.

Imens sto ansatte hos Lillehammer SPA og hjalp hotellets gjester med å finne fram på hotellet, på Lillehammer SPAs regning. For øvrig: Lillehammer SPA betalte alltid husleie til hotellet.

 

Scandic Lillehammer Hotell har i tillegg nå ansatt en av VÅRE ansatte til sin kommende spadrift.

 

Vi føler derfor at Scandic Lillehammer hotell har utnyttet en liten lokal bedrift på en kynisk måte.

I løpet av ett år har det vært 3 forskjellige direktører på hotellet.

I lengre tid har vi følt oss motarbeidet av Scandic Lillehammer Hotell, til tross av at vi ble invitert av hotellet til å drive spa der.

Vi i Lillehammer SPA var veldig stolte over å bli invitert dit, og vi la sjela og arbeidsinnsatsen inn i det hele, og framsnakket hotellet til alle våre kunder.

 

Vi beklager sterkt det som har skjedd, og vi beklager overfor alle våre kunder og ønsker dem samtidig hjertelig velkommen til våre to andre avdelinger; Strandpromenaden på Lillehammer og Thon Skeikampen Hotell på Skei.
Skeikampen
Vi er veldig stolte av begge avdelingene våre, og samtidig glade for at vi nå er ferdige med Scandic Lillehammer Hotell.

En varm hilsen fra de ansatte ved Lillehammer SPA

OBS: Alle som har et gavekort på avdeling Scandic, kan benyttes i våres 2 andre avdelinger. 

,  696 andre

19 kommentarer22 delinger

Lillehammer SPA

HjerteVis flere reaksjoner

KommenterDel

Kommentarer

Eldste

 •  

  Hva med gavekort som er kjøpt hos dere,avd Lillehammer Hotel? Kan de da benyttes på deres 2 andre avd?

  1

 • Så trist Claudia :( Dette er jo ikke greit.

  1

 •  

  Dette er så trist ,så trist 🌸Lillehammer spa har alltid stått mitt hjerte nær og dette er ikke greit ,men håper alle deres kunder får med seg hvor uanstendig og stygt gjort detter er 🌸Dere får min fulle støtte 🌸god klem fra superfornøyd kunde av Lillehammer SPA ❤️Deler selvfølgelig dette ❤️

  2

  •  

   Lillehammer SPA Tusen ❤️takk!! Det varmer, og vi setter stor pris på deres støtte.

   1

 •  

  Dette hørtes utrolig uprofft, uryddig og uetisk ut av Lillehammer Hotel...

  •  

   Lillehammer SPA  Det har aldri kommet i våre tanker at en så stor bedrift kunne gjøre noe sånt mot en liten lokal bedrift.

 •  

 •  

  😡😡😡😡💔💔💔UETISK AV SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL. Har ikke ord...

 •  

  Har ikke ord😔noe så trist😔uetisk av Lillehammer Hotel

  •  

   Lillehammer SPA Det føles ikke bra å bli brukt og utnyttet på den måten. Dette kom som et sjokk, men vi ble samtidig litt letta da vi skjønte hele grei og hvorfor alt gjennom samarbeid har vært litt rart og uforståelig. Men vi ser fremover og fokuserer på våres 2 andre avdelinger . 
   Vi setter stor pris på alle støtte og engasjement. Tusen ❤️takk!

  Vis 1 svar til

 •  

  Vanvittig kynisk og absolutt ikke innafor av SCANDIC LILLEHAMMER 😡. Grov utnyttelse!!

  •  

   Lillehammer SPA forferdelig, dette kunne vi aldri ha forestilt oss. Tusen takk for engasjement og støtten.

Skriv en kommentar ...

Chat