Velkommen til
Lillehammer SPA avdeling Strandpromenaden

Avdeling Strandpromenaden er vår hoved SPA avdeling.

 

Det er HER LILLEHAMMER SPA startet sin virksomhet for 16 år siden.  

Her vil du kunne få det største utvalget av  behandlinger av faglige kyndige terapeuter. Vi tilbyr et bredt aspekter av behandlinger innen helse og velvære.  

 

Alt fra hårfjerning, vippeextensions, farging av vipper og bryn, brasiliansk voksing, fotpleie, manikyr, diverse massasje metoder,  brasilianskkeratin hår behandling, microblading, negler-behandling, kurbad, hudpleie, spraytan, kids-spapakker, kjemiske peilinger til komplette spa pakker og med mer

VISSTE DU AT VI HAR VÅR EGEN MOBILAPP?

Ja det stemmer-

Last ned vår mobilapp og motta VIP-fordeler

Har du ett gavekort og vil bestille time, vennligst kontakt oss på telefon for booking av time

LITT ANNERLEDES Lillehammer SPA i en tid fremover

 Men så fantastisk det var og kunne åpne igjen og møte våres kunder!

4. mai åpnet vi våres dører igjen, Vi ønsker å gi våre faste kunder en stor takk for at de gjør det mulig for oss å kunne åpne opp igjen. Flott å høre alle positive tilbakemeldingene etter åpningen, i forhold til de tiltakene vi har satt i gang.

 

Vi var redde på hvordan et slikt tiltak skulle bli tatt imot, og kanskje er vi litt for «ekstreme» tenkte vi, men neida, det virket som at alle har settet pris på de tiltakene vi har gjort. Tilbakemeldingene vi får høre er at her kan man føle seg trygge.

 

Det er akkurat det vi ønsker at dere føler dere trygge hos oss og at våres ansatte føler seg trygge når de er på jobb, i gode og velstelte omgivelser. Vi tror at med gjensidig tillit, god hygiene og tålmodighet at vi kan fortsette å gi deg de tjenestene du og vi elsker.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lillehammer SPA med de retningslinjene som følger!

Velg kategorien Tilbud for  oversikt over alle behandlingene som er  på tilbud. 

Våre tjenester