ALT DU TRENGER Å VITE OM BRASILIANSK VOKSING

I over 18 år på rad, år etter år har brasiliansk voksing vært våres desidert mest populære behandling, og ikke uten grunn, vi setter kvalitet på våres produkter høyt og vi er svært profesjonell og ikke minst mye erfaring med ekte voks-ekspert fra Brasil der behandlingen stammer fra. 

brasiliansk-voksing_webp.png

Denne intimvoksing teknikken har vært årets hotteste behandling hos oss i mange år. I 2004 etablerte brasilianer Claudia Desales den første brasilianske voksingsalongen, Clinique Claudia SPA, i området. Hun er en av de første som startet med brasiliansk voksing i vår distrikt. Hun har selv lært opp alle sine ansatte/ kosmetologer med sin teknikk, som i dag er et kjent varemerke rundt om i Norge. Hos oss er brasiliansk voksing en av de meste populære behandling vi har og er ikke bare en sesongbehandling. Dette er like populært hele året.   Mange kommer langveis fra for å benytte seg av vår teknikk.

Mange tenker kanskje at brasiliansk voksing må være meget pinlig og rart....

men når det gjøres hos våres erfarne spesialister føles denne behandlingen plutselig som den mest naturlig ting som finnes, og når du minst anser det så er hele behandlingen ferdig. 
par-strand_webp.png

Vi er kjent for vår brasilianske voksing, som utføres av meget dyktige og erfarne hudterapeuter med utdannelse i faget, blant annet av brasilianske Claudia Desales grunder og eier av Lillehammer Spa. Voksen vi bruker er kjent som kjendisvoks, etter at stjerner som Victoria og David Beckham, Sienna Miller, Minnie Driver, Jennifer Lopes har lagt sin elsk på denne voksen. Kun naturlig, rene råvarer av beste kvalitet blir brukt i denne brazilian wax. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapi oljer og mineraler gir Lillehammer spa voks den gode kvaliteten som du vil kjenne på huden. 

Resultatet er silkeglatt hud og "nesten smertefritt". Utføres på både kvinner og menn.

Brasiliansk voksing for menn? 

Jo, det er helt vanlig for menn å komme til oss for en voksing.

Anbefaler på det varmeste:

"Her finner du den fineste skjønnhetssalong/senter i Lillehammer med alt på et sted. Topp kvalitet, service fra du kommer inn døren til du går, blir behandlet som en prinsesse. Og jeg som bare skulle ha brasiliansk voksing. Uten tvil de flinkeste på BRASILIANSK VOKSING synes ikke det var så vondt engang. De råeste på massasje. Et lite skatt bak Strandtorget. Gleder meg til å prøve de andre behandlingene. Og det er kjempefint her. BESTE I BYEN!"

- Vanessa Finnanger

brazilian wax menn_webp.png