INJEKJONS BEHANDLING MOT RYNKER

Hva er injeksjons behandling mot rynker? Hvordan fungerer det? Hva slags effekt har det på kroppen?

Nerveendene våres frigjør et kjemisk stoff, acetylkolin, som overfører informasjon om sammentrekning til musklene. injeksjonene blokkerer stoffet acetylkolin, slik at muskelen ikke får trekke seg sammen. Denne effekten varer i 3-4 måneder til botoxen er brutt ned og acetylkolin igjen kan utskilles.

Bivirkninger er sjeldnet, hvis de forekommer er de milde, lokale og forbigående. 

Hvorfor får vi rynker?

 

De fleste rynkene i ansiktsområdet er såkalte mimikkrynker. De oppstår som følge av stadig gjentagende muskelbevegelser som "preges inn" med tiden. Man kan utbedre disse rynkene ved å svekke mimikkmuskulaturen som forårsaker dem.

 

På LILLEHAMMER SPA  legger vi stor vekt på en korrekt tilpasset dosering, slik at man unngår stive ansiktstrekk og opprettholder en naturlig mimikk.

produktet injeksjoneres i musklene det gjelder, med meget fine nåler. Effekten merkes i løpet av tre til syv dager og varer i fire til syv måneder

smilerynke.jpg
leppeforstørrelse 2.jpg
botox 2.jpg
botox 1.jpg
Injeksjoner mot rynker er en av de mest effektive ikke-kirurgiske behandlinger mot rynker. Behandlingen tar kort tid og er forbundet med lite ubehag. Millioner av mennesker har prøvd denne behandlingen og har elsket resultatet.

Hva med bivirkninger?

Bivirkninger er svært sjeldne. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger. Den vanligste bivirkninger er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at inneholde sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Alle bivirkninger er forbigående og forsvinner alltid. Som en positiv bivirkning bør det nevnes at injeksjonsbehandling mot rynker har dokumentert effekt på både migrene og spenningshodepine. 

Etter den første behandlingen vil effekten på rynkene dine vare omtrent 3-5 måneder. Dersom du ønsker det, kan du nå gjenta behandlingen. Effekten er forbigående og behandlingen må gjentas 2-3 ganger per år for å vedlikeholde optimal effekt. Ved dypere rynker kan en kombinere med  filler- A

Øyne

Mimikkrynkene rundt øynene er de vi gjerne kaller "kråketær". Mange av disse linjene gjør at man ser trøtt og sliten ut. Ved å injeksjonere Botox inn i musculus orbicularis oculi rundt øynene, blir utseendet forbedret – musklene slapper av og rynkene forsvinner. For å få et best mulig resultat på disse områdene anbefales som regel en kombinasjon behandling med  Hyaluron (filler).

Panne

Pannen deles inn i de horisontale pannerynkene, også kalt "bekymringsrynker", og "sinnarynken", Glabella, mellom øyenbrynene.

Ansvarlig for bekymringsrynkene er ikke bekymringene i seg selv, men musculus frontalis, som er en stor, flatedekkende muskel, som også behandles tilsvarende flatedekkende med Botox. Overstadig mimikk avtar, og rynkene glattes ut. Man får et avslappet ansiktsuttrykk.

Ved sinnarynken injeksjonerer  inn i Glabella, gjør den mindre "anspent", og man ser ikke lenger sint ut. Som regel anbefales en kombinasjonsbehandling med btx. Hyaluron for panne rynker.

Indikasjoner:

Glabella linjer "sinnarynker"
-Horisontale linjer i pannen "pannerynker"
-Periorbitale linjer "kråkeføtter"
-Nasale linjer "bunny lines"
Leppe linjer over- og underleppe "røykelinjer"
-Halslinjer

Btx. er best egnet til muskulært fremkalte rynker som

  • "Sinnarynker mellom øyene"

  • Bekymringsrynker i pannen" 


Kan alle behandles?
Gravide og ammende skal ikke behandles med injeksjonsbehandlinger. Eller for personer som er allergiske overfor humant albumin, salt eller noen av ingrediensene.
 
Priser:
 
1 område kr. 3000.-
For hvert ekstra område + 1500 kr. 


Bestill time hos vår Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier  Har du spørsmål?
Send mail til resepsjon@lillehammerspa.no  

Mann får botox
72D87F9C-3568-4110-93A7-2351CD65D567.jpe