Brasiliansk voksing

Brasiliansk voksing er Årets hotteste behandling!

Denne teknikken har vært årets hotteste behandling hos oss i mange år. I 2004 etablerte brasilianer Claudia Desales den første brasilianskvoksing salong Clinique Claudia SPA i vårt distriktet. og hun er en av de første som startet med brasiliansk voksing i vår distrikt. Hun har selv lært opp alle sine ansatte med sin teknikk, som idag er et kjent varemerke rundt om i Norge.  Hos oss er brasiliansk voksing en av de meste populære behandling vi har og er ikke bare en sesong behandling. Dette er like populært hele året.   Mange kommer langsveis fra for å benytte av vår teknikk.

Vi er kjent for vår brasilianske voksing, som utføres av meget dyktige erfarne hudterapeuter med utdannelse i faget, blant annet av brasilianske Claudia Desales grunder og eier av Lillehammer spa. Voksen vi bruker er kjent som kjendisvoks, etter at stjerner som Victoria og David Beckham, Sienna Miller, Minnie Driver, Jennifer Lopes har lagt sin elsk på denne voksen. Kun naturlig, rene råvarer av de beste kvaliteter blir brukt. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapi oljer og mineraler gir Lillehammer spa voks den gode kvaliteten som du vil kjenne på huden. 

Resultatet er silkeglatt hud og "nesten smertefritt". Utføres på både kvinner og menn.

Klikk på PDF fil for informasjon vedrørende forberedelser til brasiliansk voksing

Brasiliansk voksing for tøffe menn/Manzilla

IMG_8334.JPG

De vanligste spørsmålene om brasiliansk voksing 

GJØR DET VONDT?

Første gang kundene skal vokse seg er de fleste litt nervøse. Mye fordi de har hørt at det gjør veldig vondt, må kle av seg for noen de ikke kjenner og fordi de vet lite om behandlingen. Da er det viktig å huske at voksterapeuter gjør dette hver dag og er profesjonelle. Så det er bare å senke skuldrene, for dette er ikke noe å grue seg til. og er ikke så vondt som man tror. Det er garantert, når behandlingen utføres riktig er det "nesten smertefritt"

 

HVA BØR JEG TENKE PÅ FØR JEG VOKSER MEG? 

Det aller viktigste før du skal vokse deg, er å ha lange nok hår i området som skal vokses. Har du for korte hår blir det vanskelig for voksen å “få tak i håret.

 

Ha også på deg løse bomullsplagg, så huden får luft og ikke blir klam og svett. Da øker sjansen for nupper og inngrodde etter behandlingen. Det er heller ikke anbefalt å sole seg eller trene 24 timer etter behandlingen. Bestill derfor time i god tid før sydenturen.

Forberedelser og informasjon om brasiliansk voksing

 

FORBEREDELSE AV BRASILIANSK VOKSING

Første gangen er det viktig at håret er langt nok. Du må ha "spart" i minst 3 uker. Vedlikehold av behandlingen varierer , hvor ofte en bør ta ny behandling, Håret vokser i ulike faser, og noe kan stikke frem etter en uke, fordi 20% av hårene er under huden til en hver tid. Hårene i underlivet har en levetid på 3-7 mnd. Det betyr at når et hår begynner å vokse tar det 3-7 mnd før det faller av. Håret tar en "pause" på 2-3 uker får det begynner å vokse igjen. Det er derfor ca 20% av hårene er under huden til en hver tid. Det er disse hårene som vokser frem de første tre ukene.

 

HYGIENE I FORHOLD TIL BRASILIANSK VOKSING

Må komme ny dusjet til behandlingen

Par Ler på Beach

Barbering av uønsket hårvekst kan være et slit.  Så, kanskje det er like greit å bare vokse det?