Leppeforstørring med filler 

HAR DU ALLTID ØNSKET STORE OG FYLDIGE LEPPER?

La oss oppfylle ønsket ditt.

HVA ER FILLERE?

Fillerne er basert på hyaluronsyre. Hyaluronsyre er sukkermolekyler vi finner naturlig i huden.

Hyaluronsyre binder fuktigheten i huden slik at huden blir glatt, myk og smidig. Som ung inneholder huden en høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Når vi blir eldre synker hyaluronsyre nivået, og linjer og rynker blir mer fremtredende. Ved hjelp av hyaluronsyre fillere kan man gjenopprette fuktighetsnivået i huden, jevne ut linjer og rynker, samt øke volum generelt i ansiktet.

Vi bruker fillere Z fill hyaluronsyre-fillere fra tyske Zimmer. Med 40års

erfaring, har zimmer MedisinSystem blitt en av de ledende europeiske produsenter innen flere medisinske områder i tillegg til estetiske produkter som hyaluronsyre-fillere

For et naturlig resultat og perfekte lepper.

Filler for de litt dypere linjene

  • Leveres i sprøyter à 1 ml.

  • Injiseringsnivå: øvre til midtre del av dermis

Indikasjoner:

  • Overfladiske / medium linjer og konturering av lepper

  • Glabella

  • Pannelinjer

  • Nasolabiale linjer

  • Periorbitale linjer

  • Marionette linjer

  • Arr

VARIGHET: 6 – 9 måneder

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling. I noen tilfeller kan du også få "blåmerker" etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

 

Hvordan gjennomføres Leppeforstørring behandlingen?

Behandlingen benyttes for å øke leppenes volum og resultatene oppnås gjennom at et såkalt vevsfiller injeksjoner i leppene ved hjelp av en tynn nål.

Hvordan foregår en behandling med fillers?

Fillern injeksjonerer med en svært tynn nål rett under huden til man får et ønsket resultat. Det kan stikke og stramme litt under behandlingen, men det tar bare noen minutter. De fleste foretrekker bedøvelse, og mange av produktene inneholder lidokain. Det finnes selvfølgelig en mulighet til å få lokalbedøvelse (tilsvarende tannlegebehandling) eller en bedøvende og smertestillende salve før behandlingen.

Metoden er ukomplisert og trygg, og utføres av lege/nevrolog som kan alt om ansiktet og nervesystemet.

Behandlingen må gjentas hver sjette til tolvte måned.

leppeforstørring.jpg

Leppeforstørrelse med fillere er en av de mest populære og enkleste måtene på å få større lepper og behandlingen er brukt av kjente kjendiser.

Hva er leppeforstørring?

Leppeforstørrelse er en kosmetisk prosedyre som injiserer fyllstoffer i leppen for å forbedre den naturlige formen på leppene. Dette kan gjøres av mange grunner, men vanligvis utføres det for å gi fyldigere lepper eller gjøre dem mer symmetriske. Leppeforbedring fyller linjer og rynker rundt munnen mens den tilfører volum rundt omkretsen av hele leppen.