Massasje

Lillehammer Spa tilbyr en rekke forskjellige massasjer for deg, din bedrift, partner eller familie. Alle er velkommen til Lillehammer Spa.

kvinne får ryggmassasje

Gi kroppen en velfortjent pause 

Massasje er en meget god metode å gi slipp på stress og hverdagsplager.

Vi i Lillehammer Spa har mange års erfaring, og er blitt kåret 2 år på rad som Europa mester i massasje av Luxury. Travel Guide og vil gi deg den beste behandlingen kroppen kan få

Massasje er en av de viktigste behandlings metoder for å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plagsomme smerter i for eksempel rygg, nakke, hode, skuldre, hofter og knær.

 Massasje har stor betydning for helse, velvære , kropp og sjel,  Massasje kan ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager, nakkeplager og føre til bedring av smerter og stivhet i korsryggen.

Enhver massasje øker blodsirkulasjonen og vil føre til at lymfesystemet i kroppen fungerer optimalt. Massasje stimulerer kroppen slik at den frigjør hormoner som bidrar til stressreduksjon, lavere blodtrykk, reduksjon av psykiske plager og bedring av søvn.

 

Massasje brukes blant annet til å behandle og forebygge:

  • Muskesmerter

  • Stivhet i muskler og ledd

  • Stress og anspenthet

  • Slitasjeskader

  • Treningsverk/støhet

  • Dårlig blodomløp

  • Pustevansker og uro

Massasje behandlinger

massasje-rygg.webp

Lillehammer SPA signatur-Klassisk massasje 

Lillehammer SPA sin klassiske hel kroppsmassasje inkluderer ansikt og hodebunnsmassasje. En dyp og effektiv behandling mot spenninger og smerter. Dette er en god og grundig massasje med en blanding av forskjellige massasje-teknikker hentet fra flere tradisjoner, blant annet Thai, Kinesisk. Akupressur, Shiatsu, Svensk klassisk. Vi har plukket ut de beste globale teknikker. Inneholder blant annet øre, akupressur, neseakupressur og skalle akupressur og  en del av andre alternative behandlingsmetoder. Og det brukes for å lindre foskjellige plager, som hodepine og stress.

Trykkpunktene står i forbindelse med hele kroppen. Der hvor det er mest smertefullt er det mye "krystaller". Dette er avleiringer og et signal om at det er stor ubalanse i dette området/ organet. Ved at vi gjentagne ganger trykker/behandler i dette området vil krystallene sakte bli borte og derved også smerten på stedet. Når en er kommet til avslutningen av en massasjerunde er opplevelsen nesten smertefri. Gjennom trykk på refleks punkter, strekking av muskler og sener oppnår du som kunde maksimal velvære og vil kjenne en enorm følelse av avslapning og velvære. Trykksignalene som gis går opp til hjernen, som så igjen sender meldingen ut til de organene som trenger korrigering. Det starter nå en opprensing i kroppen ved at det skilles ut mer avfallstoffer gjennom avføring, svette, urin, hud og lunger. Du får derfor beskjed av våres massajeterapeuter på å drikke ekstra med vann en normalt, slik at avfallstoffer lett skiller ut gjennom disse kanaler. Dersom man drikker får lite vann etter behandlingen, kan man merkes i form av hodepine, kvalme, muskelvondt, utslit, følelse av feber, etc. 

Etter massasje er det mange som blir trøtte og andre får mye energi med engang, og ønsker å løpe en maraton. Alt ettersom hva kroppen trenger og behøver. 

 

Andre symptomer

*Avføringsmengden øker og lukter mer,

*Økt antall urintømminger og lukt,

*Svettesekresjonen kan øke,

 

Det kan forekommer tretthet, kvalme, svimmelhet

Alt dette er tegn på at det jobber inne i kroppen. Etter en tid avtar det og en merker at organismen har det godt og mer balansert. Energien stiger og en føler seg vel. Det finnes ingen kjente lidelser som ikke vil ha effekt av  massasje 

Kontraindikasjon:

Feber, infeksjoner, ubehandlet blodpropp, årebetennelse, smittsomme hudsykdommer, infiserte sår, benbrudd, vorter, ondartet kreft, forkjølelse, graviditet

Behandlingen er velgjørende for kroppen fordi den får musklene til å slappe av, og stimulerer blodsirkulasjon, øker energinivået i kroppen, renser kroppen for avfallsstoffer, og hjelper kroppen til å helbrede seg selv. Regelmessige massasje har en positiv virkning på den mentale helsen, øker blodstrømming til hjernen som gir en sterkere følelse av klarhet, bedre konsentrasjonsevne og mindre irritabilitet. Stimulerer immunforsvaret, høyere smertetoleranse og stresstoleranse, Etter behandlingen vil man føle seg mer vel med seg selv og oppnå en dyp følelse av ro, fred og harmoni. 

 

Lillehammer SPA signatur massasje er våres meste populære massasje metoder. Massasje  tilpasses dine behov.  

DU KAN VELGE MELLOM 50-90 MIN. BEHANDLINGSTID.

Varighet: 50 minutter. 1195kr.

Varighet: 70 minutter. 1490kr.

 

Varighet: 90minutter.1690kr. 

Den beste opplevelse får du ved å kombinere kurbad og  90min. helkroppsmassasje 

massasje-nedre-rygg.webp
spamassasje.webp

Spamassasje/Aromaterapi

En massasje med bruk av eteriske oljer som tilfører lukt/aromaterapi som senker nivået og fjerner stress. Aromaterapi gir økt kreativitet, energi og livsnytelse. Denne massasjen stimulerer blodsirkulasjonen og gjennom lukt vil du oppleve stor velvære og avslapning

Varighet: 50 minutter. 

bambus-massasje.webp

Bambus massasje 

En dyptgående massasje ved hjelp av bambus pinner. Virker rensende og øker lymfesirkulasjonen i kroppen. Motvirker strekkmerker og cellulitter. Bambus pinnene gir en dyp men behagelig massasje og hjelper med å fjerne stivhet i muskulaturen.

Varighet: 50 minutter. 

sjokolade-massasje.webp

Varm Sjokolademassasje 

Smeltet sjokolade av kakaosmør masseres inn. Massasje med bruk av sjokolade. Sjokoladen gjør huden myk, frigjør lykkehormoner og tilfører huden fuktighet. Behandlingen etterlater en mild behagelig aroma av sjokolade. 

Varighet: 50 minutter. 

hot-stone-massasje.webp

Hot stone massasje

Massasje med bruk av varme lavasteiner. Steinene varmes opp til mellom 50-60 grader før de legges på kroppen. Massøren flytter på steinene og gir en behagelig massasje der steinene har ligget. Hot stone massasje gir en fantastisk avspenning i muskulaturen og vil få deg til å føle deg meget avslappet i etterkant.
 

Varighet: 60 minutter. 

spa-behandling.webp

Den dyptgående rene følelsen

En ultimat spa behandling av kroppen, ønsker du full restitusjon av kroppen er dette behandlingen for deg. Behandlingen starter med Tyrkisk body skrubb etterfulgt av Himalaya kurbad. Det hele avsluttes med en full kroppsmassasje, klassisk massasje, dypvevsmassasje eller spa massasje. Resultatet er en dyptgående ren følelse.
 

Varighet: 120 minutter. 

hodebunnsmassasje.webp

Indisk hodebunnsmassasje

En massasje hvor hals, ansikt og hodebunn får en svært behagelig behandling som kan hjelpe mot stress, migrene, nakkestivhet/smerter og svimmelhet. Oljer som tilfører hodebunnen og håret forskjellige mineraler og proteiner som vil få deg til å føle deg avslappet.

Varighet: 20 minutter. 

dypvevs-massasje.webp

Dypvevsmassasje (Deep Tissue massage)

En massasje hvor hals, ansikt og hodebunn får en svært behagelig behandling som kan hjelpe mot stress, migrene, nakkestivhet/smerter og svimmelhet. Oljer som tilfører hodebunnen og håret forskjellige mineraler og proteiner som vil få deg til å føle deg avslappet.

Varighet: 50 minutter. 

ansikt-nakke-hode-massasje.webp

Ansikt, nakke og hodebunnsmassasje

Behagelig massasje hvor spenningene rundt hodet jobbes med for å løse opp muskulaturen. Om du sliter med nakkesmerter eller migrene er denne massasjen midt i blinken ettersom du får løst opp muskulaturen rundt hodet.

Varighet: 20 minutter. 

triggerpunkt-massasje.webp

Triggerpunkt massasje

En massasje som er dyptgående hvor muskulaturen har knuter og er vonde. Dette er en meget god massasje om du har stive og vonde muskler som trenger en å løses opp og trenger en litt hardere massasje enn vanlig. Massasjen kombineres med klassisk massasje.

Varighet: 40 minutter. 

skulder-massasje.webp
body-skrubb-massasje.webp

Rygg, nakke, skulder og hodebunnsmassasje

Denne massasjen fokuserer på massasje av øvre rygg, skuldre og nakke. Behandlingen reduserer stivhet i disse områdene og vil mykne opp muskulaturen.

Varighet: 40 minutter. 

Body skrubb de luxe

Opplev maksimal velvære og total avslappning. Behandlingen starter med Tyrkisk kroppsskrubb etterfulgt av dampbadstu med aromaterapi og lysterapi. Etter badstuen får du en ansiktsrens med ansikt og hodebunnsmassasje etterfulgt av calming mind ritual og sjamponering av håret. Det hele avsluttes med 45 minutter med helkroppsmassasje. Dette er en god behandling som vil få deg til å føle deg meget forfrisket og avslappet.

Varighet: 100 minutter. 

massasje-delux.webp

Massasje de lux

Starter med en forfriskende fotbehandling med fotbad og en mykgjørende peelingkrem etterfulgt av en dyptgående fotmassasje. Deretter en helkroppsmassasje tilpasset for deg. Gjør deg selv en tjeneste, myk opp beina og kroppen med massasje de lux.

Varighet: 100 minutter. 

kurbad.webp
barnemassasje

Duo Lavendel Kurbad de lux

Behandlingen starter med et kurbad med en utrensende grønn leire ansiktsmaske etterfulgt av hodebunnsmassasje.  Dette er en fin behandling for å danne ro og få ned stressnivået.

Varighet: 50 minutter. 

Barnemassasje

Løser opp i spenninger som sitter i skuldre og hode. Klargjør tankene, roer ned kroppen og forbedrer prestasjonsevner. Super for barn i skolealder- fra 7-12 år

Varighet: 20 minutter. 

fotmassasje.webp
kongemassasje.webp

Fotmassasje

Fotbad av føttene i furunål fotbad etterfulgt av fotmassasje. Behagelig og forfriskende for slitne og ømme føtter.

Varighet: 20 minutter. 

Kongemassasje

En ultimat massasje med to massasjeterapauter som vil ta massasjen til det høyeste nivå. En unik opplevelse for avslapning av kropp, sjel og sinn. En massasje med fire hender synkronisert, her er det lett for å koble helt av og kjenne en god intern ro.

Varighet: 50 minutter. 

kurbad-massasje.webp
soneterapi.webp

Himalaya kurbad og massasje

Behandlingen starter med et Himalaya kurbad etterfulgt av en full kroppsmassasje. 

Perfekt for stive og ømme muskler ettersom kurbadet løsner opp muskulaturen før massasjen starter. 

Varighet: 80 minutter. 

Soneterapi

Varighet :20 minutter

Om det er noe du lurer på eller vil justere på under massasjen er det viktig å gi beskjed til massasjeterapauten. Terapauten vil justere styrke/trykket på massasjen etter dine ønsker.