ADG_9784.jpg
mesoterapi ansikt

MESOTERAPI

 

Mesoterapi med mesopen

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker injeksjoner.

I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst.

 

Selve behandlingen tar ca. 15-20 min.

 

Den er tilnærmet smertefri, og innebærer lite eller ingen nedetid. Dette er en innovativ behandling med det nyeste teknologiske utstyret markedet kan tilby. Dette for å sikre en jevn og presis slusing av vitaminkompleksene i riktig hudlag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mesoterapi med mesopen

Mesoterapi er en behandling som utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre 

utseende.

Mesoterapi med mesopen skaper tusenvis av mikroporer som gjør det enkelt å penetrere aktive ingredienser ned i huden, der vi vil at disse ingrediensene skal virke og stimulere kollagenproduksjonen, elastin og protein.

De aktive ingrediensene vil deretter stimulere hudens fibroblaster, tilføre næringsstoffer til huden, øke HA-produksjonen og øke mikrosirkulasjonen.

Ved å bruke  Mesopen kan du øke fasthet, gi oppstramming, redusere aknearr, linjer og forbedre hudens struktur.

 

 På denne måten stimuleres huden til å gjenopprette dens naturlige styrke og glød. Metoden reduserer i tillegg rynker og gir optimal fuktbalanse i huden. 

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best én til to uker etter. Det er anbefalt minimum tre behandlinger for et langvarig resultat.

Mesoterapi er fin behandlingsmetode for:

  • Fine linjer/rynker

  • Dehydrert hud

  • Grå og gusten hud

  • Tynn hud

  • Slapp hud

De vanligste områdene vi behandler med mesoterapi er ansikt, hals, bryst/decolette området. 

Personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden, bør ikke gjennomføre mesoterapi. Vi behandler ikke gravide eller ammende. Imidlertid er dette en behandling som ellers kan brukes på alle hudtyper.

 

Etter behandlingen

Det er vanlig at huden er noe rød i to til tre dager etter behandlingen. Du kan også få små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, og kan dekkes til med mineralsminke. Dersom du har sensitiv hud, kan helingen ta noe lenger tid.

Hjertelig velkommen til Lillehammer SPA AS

dermapen avansert microneedling inkludert hals

Sentralbord Tlf.

+ 47 6125267

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram