top of page

3 DAGERS SUPER KAMPANJE TILBUD PÅ KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING -50% prisavslag

Tilbudet er gyldig kun denne uken. 3 dagers super kampanje tilbud på klassisk ansiktsbehandling- 50%prisavslag.


Klassisk ansiktsbehandling er en deilig velvære ansiktsbehandling, som passer for alle, kvinner og menn. Perfekt å gi og få i gave en deilig ansikstbehandling som fremmer sirkulasjonen i huden og styrker hudbarrieren. Virker beroligende og avslappende. Her får du analysert huden og renset huden i dybden. Perfekt som en førstegangs ansiktsbehandling


Passer for alle som ønsker å ta godt vare på huden sin, eller for de som ønsker å gi en deilig gave, til en man er glad i.

Deilig og utrensende ansiktsbehandling for velvære og veiledning. For deg som ønsker profesjonell råd og oppfølgende behandling.

INNEHOLDER: - Rens, peeling - Hudanalyse - Aromaolje (beroligende serum) - Fuktighetsspray- Ansikts/hodebunnsmassasje - Decolette massasje - Ansikts maske tilpasset hudtype - Nærende fuktighetskrem til slutt. Behandlingstid: 50min.Er du ikke kjent med ansiktsbehandlinger fra før, vil dette være en ypperlig inngang til hudpleie.Anbefales spesielt som førstegangs ansiktsbehandling med tanke på råd og veiledning. Du blir bedre kjent med din egen hud og får se noe av mulighetene som ligger i den.

Huden er kroppens største organ, og eksponert for all slags miljøfaktorer, som sterk kulde , varme og vind. Derfor er det viktig å ivareta huden på en best mulig måte.

FOR BOOKING AV TIME KLIKK PÅ LINKEN UNDER


FOR Å KJØPE/ GI I GAVE, KLIKK PÅ LINKEN UNDER


Kampanje tilbudet er kun gyldig i 3 dager i denne uken. Tilbudet er gyldig til 28 september 2023. Vær rask og glip sjansen NÅ!


Comentários


bottom of page