top of page

Hudpleie velvære SPA Guiden

Updated: Apr 10

Hvis ideen om å gå til et spa gjør deg nervøs, er du ikke alene.

Mange har sin første spa-opplevelse når de for eksempel får et gavekort til et dagspa eller de vil prøve noe nytt.

Men du kan slappe helt av - bokstavelig talt!

Et besøk til et spa er en behagelig og avslappende opplevelse. La kroppen hvile og sett deg selv fremfor alt. Se frem til noen avslappende timer med enten massasje, kurbad, steambadstu eller kanskje sjokolademassasje?

Du trenger ikke å bekymre deg om det er første gangen du er på spa, de ansatte vil svare på dine spørsmål og guide deg hele veien. Har du spørsmål i forkant er det bare å spørre, ingen spørsmål er dumme.


LIllehammer SPA har et bredt utvalg av behandlinger innen hudpleie, helse og velvære behandlinger.

Her er noen av de forskjellige mulighetene du har når du besøker Lillehammer Spa.

Stort utvalg

Lillehammer Spa har et bredt utvalg av behandlinger innen helse og velvære. Om du bare vil ha en massasje eller manikyr har Lillehammer Spa det meste du kan tenke deg. Med over 100 tjenester under ett tak vil du nok finne noe du kan tenke deg.

Prisvinnende Spa

Prisvinnende Spa

I 2019 og 2020 ble Lillehammer Spa kåret til årets Massasje Spa av Luxury Travel Guide. Dommerne skriver at de ble imponert over bredden innen behandlinger og kvaliteten på tjenestene Lillehammer Spa tilbyr.

I 2023 ble Lillehammer Spa Kåret i Scandinavian Business Awards for the Most Relaxing Luxury Spa experience-Norway og sist og ikke minst for The Best Wellness Centre and Skin Clinic blant 4000 nominerte og 70 forskjellige land .Kåret av den mest prestisjetung pris International.

Stort Utvalg

MassasjebehandlingerMassasje er en av de viktigste behandlings metoder for å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plagsomme smerter i for eksempel rygg, nakke, hode, skuldre, hofter og knær.

Massasje har stor betydning for helse, velvære , kropp og sjel, Massasje kan ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager, nakkeplager og føre til bedring av smerter og stivhet i korsryggen.Enhver massasje øker blodsirkulasjonen og vil føre til at lymfesystemet i kroppen fungerer optimalt. Massasje stimulerer kroppen slik at den frigjør hormoner som bidrar til stressreduksjon, lavere blodtrykk, reduksjon av psykiske plager og bedring av søvn.

Massasje brukes blant annet til å behandle og forebygge:


Muskelsmerter, Stivhet i muskler og ledd, Stress og anspenthet, Slitasjeskader Treningsverk/stølhet, Dårlig blodomløp, Pustevansker og uro

KROPPSBEHANDLINGER

Gjennom å velge en behandling med kroppsbehandling før massasjen kan det lette på nervene før massasjen og mykne opp kroppen slik at du får maksimalt utbytte av massasjen. Kroppsbehandling variere mellom behandlingsform som for eksempel en full kropps skrubb eller et kurbad.KROPPSSKRUBB

For å friske opp huden og fjerne avfallstoffer på huden på kroppen .

Kroppskrubb/peeling fjerner effektivt døde hudceller og gjør huden mottakelig for fuktighet/næring. Meget viktig når huden er tørr og det oppstår kløeKURBAD

Kurbad og body skrubb er en av de mest vanlige kroppsbehandlingene.Kurbad er en medisinsk bad Teoriene bak behandlingene bygger blant annet på at ulik temperaturer og ulike naturlig forekommende stoffer i vannet kan ha gunstig påvirkning på kroppen.

Et bad fylt med forskjellige næringsstoffer i kombinasjon med varme, lufttrykk, kan hjelpe med å få kroppen avlastet etter en lang dag.

Revitalizing bad er en kroppsbehandling form som hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer og styrker immunforsvaret. Denne behandlingsformen tar i bruk eteriske oljer av rosmarin, lavendel, einer og fennikel i samarbeid med det varme vannet hjelper kroppens blodsirkulasjon.


INFRARØD SAUNA

Infrarød sauna med fargeterapi er en god behandling mot stress og vil få deg virkelig til å slappe av. Etter bare noen få minutter i den sauna med infrarødt lys kan du kjenne at nervene roer seg, musklene myknes opp og huden føles glatt og fin. Kombinasjonen av svetting og det infrarøde lyset fjerner nemlig døde hudceller og forbrenner kalorier uten anstrengelse. Flere kombinasjoner effektivisere kroppen immunitet. Forbrenner kalorier Vår infrarød sauna er en meget utrensende, slankende og utrensende effekt. Perfekt i kombinasjon med massasje og etter trening. Myker opp ømme muskler, fint for de som sliter med smerter i muskulaturen- Revmatisme, fibromyalgi, leddsmerter, søvnproblemer....

Bestill en massasje av enten rygg eller full kroppsmassasje- Himmelsk!

Comments


bottom of page