top of page

Tilbud på en svært effektiv behandling, microneedling våres eksperter oppnår fantastiske resultater

Mange fornøyde kunder hver eneste dag, prøv du også så ser du!


PRIS TILBUD 1500KR. Ord. 2800kr.

For deg som vil ha en resultatorientert behandling! Hudforbedring helt uten kirurgi!

Resultatorientert behandling. Den valgte kombinasjonen vil bringe huden din tilbake til sin optimale funksjon. Behandlingen øker opptaket av aktive ingredienser og gir derfor en mangedobbel effekt av produkter vi påfører. Dette er en behandling man må regne med noe rødhet og lett tørrhet i et par dager, for de alle fleste.

Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer mikroneedlingen til reparasjon og ny cellevekst. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Behandlingen hjelper mot: - Slapp og ujevn hud - Linjer og rynker - Pigmenteringer - Arr (acnearr, brannskade osv. ) - Store porer - Jevner og myker opp strekkmerker - Ny, glødende hudoverflate -


SKÅMSOM BEHANDLING:

Behandlingen er relativt rask og smertefri, men noen områder er mer følsomme enn andre, og kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid – det vil si du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling.

Dette tilbudet kan ikke kombineres med gavekort- Tilbudet er gyldig til 30 november 2022

Alle våres bilder før og etter bilder er tatt rett etter 1 eneste behandling.

Vi bruker ikke filter på våres før og etter bilder, det er derfor du ser at huden er litt rød, men rødheten avtar normalt innen 1-3 dager. Man kan fint bruke mineral makeup dagen etter behandlingen.

Klikk på linken for ytterligere informasjon


Opmerkingen


bottom of page