My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Microblading for deg som ønsker fyldigere øyebryn

Microblading for deg som ønsker fyldigere øyebryn

Microblading er en manuelt patentert semi -permanent makeup og vi har valgt å ha full fokus på øyebryn. Vi utfører ikke mikroblading på øye/eyeliner. Litt om selve teknikken: Teknikken består av å tilføre pigment til huden som gir utseende av hårstrå, ved hjelp av ett lite verktøy med små mikro nåler i en rekke. Ingen strøm eller maskin blir brukt. For ytterligere informasjon klikk på linken. https://www.lillehammerspa.no/microblading-oyenbryn Vi elsker mikroblading!

HAR DU BLITT SKIKKELIG SOLBRENT? Dette bør du IKKE gjøre

HAR DU BLITT SKIKKELIG SOLBRENT? Dette bør du IKKE gjøre

DETTE KAN DU ENKELT GJØRE SELV Hvis uhellet først er ute, hva gjør du da? Om du kjenner at huden blir rød og oppsvulmet, og at den svir og er veldig varm, betyr det at du har blitt ordentlig solbrent. Det viktigste du da kan gjøre er å unngå solen helt, og holde deg i skyggen inntil huden har blitt helt leget. Etter dette må du være veldig påpasselig med å ikke bli brent igjen. Når du kommer innendørs må du kjøle ned brannskaden umiddelbart: DU KAN TA EN KALD DUSJ, ELLER KJØLE DET BRENTE OMRÅDET MED KALDE OG FUKTIGE HÅNDKLÆR OG EN KJØLEBALSAM, MEN DET ER VIKTIG AT VANNET IKKE ER ISKALDT, Iskaldt vann øker nemlig blodsirkulasjonen for mye. Da klarer ikke huden å roe seg ned og den kan også bli ytterligere skadet. Er du i tvil om hvilken krem du bør bruke, er det lurt å rådføre deg med en av våres hudterapeuter. Dersom du får blemmer bør du oppsøke lege. Sentralbord telefon 61252672

Spraytan uten å utsette kroppen for farlig stråler.

Spraytan uten å utsette kroppen for farlig stråler.

I dag er vi bevisste på hvilke solskader man kan påføre seg ved overeksponering av sol. Airbrush Tanning er et trygt og sunt alternativ til sol og solarium. Klikk på linken for booking eller mer informasjon https://www.lillehammerspa.no/service-page/spray-tan-inkludert-bodyskrubb?referral=service_list_widget

Slik reagerer Vibeche etter hydrafacial ansiktsbehandling, se hele videoen

Slik reagerer Vibeche etter hydrafacial ansiktsbehandling, se hele videoen

Facebook GIVEAWAY, Lillehammer SPA gir bort hydrafacial til 2 personer på facebook og 1 person på Instagram, klikk på linken for mer informasjon og for å delta Etps://fb.watch/5_bu8nmSm

ALLE ER VI KLAR OVER AT DET ER VIKTIG Å DRIKKE NOK VANN- MEN HVORFOR ER DET VIKTIG

ALLE ER VI KLAR OVER AT DET ER VIKTIG Å DRIKKE NOK VANN- MEN HVORFOR ER DET VIKTIG

ALLE ER VI KLAR OVER AT DET ER VIKTIG Å DRIKKE NOK VANN- MEN HVORFOR ER DET VIKTIG, OG HVILKE SYMPTOMER MERKER VI NÅR VI ER DEGYDRERTE?
10 tegn på at du får for lite vann Dårlig konsentrasjonsevne. Dehydrering går sterkt utover hjernen, som består av 90 prosent vann. ...
Dårlig ånde og tørr munn. ...
En plutselig og uforklarlig trang til mat. ...
Forstoppelse og andre problemer med fordøyelsen. ...
Utmattelse og slapphet. ...
Hodepine og svimmelhet. ...
Ledd- og muskelsmerter. ...
Hud og lepper blir tørre og sprukne. Vann er en grunnleggende væske for liv, og kreves av kroppen for å utføre kjemiske prosesser.
Det er avgjørende for absorpsjon av næringsstoffer og fjerning av rester, i tillegg til andre prosesser.
På tross hvor viktig det er, inntar de fleste mennesker for lite vann. Etter en tid gir dette en rekke vanskelige helseproblemer. Kroppen har bruk for om lag 2-2 ½ liter væske i døgnet.
Gjennom maten får vi i oss omtrent 1 liter væske, slik at man under normale omstendigheter anbefales å drikke cirka 1½ liter væske daglig. SVIMMELHET
Svimmelhet kan ha mange årsaker, men dehydrering kan være en av dem.
Hvis du har gått forbi tørstepunktet og innser at du føler deg svimmel, kan det være fordi du ikke får nok vann.
Hvis du etter trening eller i sola begynner å føle deg svimmel, prøv å drikke vann. Mørk urin Når du drikker nok vann, skal urinen være lysegul eller klar. Hvis det er mørkere enn det, kan det være et tegn på at du ikke får nok vann.
Tørre øyne OK, nå forstår du at når du ikke drikker nok mens det begynner å påvirke andre deler av kroppen din – inkludert øynene dine.
Tenk på den siste bakrusen du utholdt. Du våknet sikkert ikke bare tørst og med hodepine, men øynene dine var sannsynligvis også røde.
Det er fordi alkohol dehydrerer deg, drikk derfor ekstra glass med vann ved alkohol inntaket FORSTOPPELSE Hvis du er forstoppet og har problemer med avføringen, kan også dette være et tegn på at du ikke får nok vann.
Hvis du drikker vann regelmessig, bør du ha regelmessige tarmbevegelser, og avføringen din skal være myk.
Tørr hud Hvis du ikke visste det så er huden ditt største organ. Så, hvis du ikke tar vare på resten av kroppen din.
Ved ikke å drikke nok vann for eksempel – det kommer til å vises i huden din.
Sykdommer varer lengre Om du er syk og synes den varer lenger enn vanlig, kan det være fordi du ikke er riktig hydrert.
Vannet du drikker hjelper til med å skylle ut giftstoffer og andre dårlige ting. Det er derfor legene forteller deg at du må få i deg masse væsker når du er syk.
Så, husk dette, og drikk mye vann når du er syk, etter din massasje og som et forebyggende tiltak for å holde deg frisk tog for effektiv fjerne avfallstoffer. HODEPINE Hodepine er nok et av de minst rare tegnene på dehydrering, som de fleste har opplevd og kjenner til.
Grunnen er at inne i hodet sitter det en væskesekk, og er den tømt for væske, så vil det skape hodepine.
Væsker som alkohol, koffein og energidrikker hjelper IKKE mot dehydrering, fordi de virker vanndrivende på kroppen. SÅ HUSK Å DRIKKE VANN DETTE ER. BRA FOR KROPPEN !

SOMMER, SOL, VARME DRIKK MER VANN

SOMMER, SOL, VARME DRIKK MER VANN

HVORFOR? Dehydrering, inntørking. Dehydrering inntrer når kroppen har for lite væske, enten som følge av for lavt væskeinntak, høyt væsketap eller en kombinasjon. Her er det viktig å være ekstra påpasselig med barn, som trenger mer vann en vokse og særlig hvis de er ute i aktivitet, bading, trampoline, og svetter mye, taper mer væske. DEHYDRERING er tap av vann fra kroppen, dehydrering kan gi alvorlig konsekvenser. Årsaken er en for dårlig tilførsel av vann i forhold til vanntapet.
Vanligvis taper vi vann gjennom blant annet urin, SVETTE, stoffskiftet og fordamping fra huden og luftveiene HVA ER SYMPTOMER FOR DEHYDRERING?
Slapphet, redusert mengde urin, mørkere farge på urinen, huden trekker seg sammen på maven, eller på underarmen eller i ansiktet, tørre slimhinner i munnen. I de verste tilfelle feber.
DRIKK MER VANN OG NYT SOMMEREN!

REN VELVÆRE FOR HELE KROPPEN

REN VELVÆRE FOR HELE KROPPEN

Vi har ekstra kapasitet for deg, nå før 17 mai. Bare det å få det lille ekstra teller. Så enkelt som bare det å få stelt øyebrynene sine , eller å senk skuldrene i vakre avslappende omgivelse med deilig massasje eller ansiktsbehandlinger. Våre fagkyndig profesjonelle terapeuter tar hånd om deg.
Opplevelse kan være så god til at det kan få deg til å føle at du er i et helt annet verden❤️Velkommen kjære kunder! Vi er her for deg!

VOKSING OG SMERTE

VOKSING OG SMERTE

Mange forbinder Brasiliansk voksing med smerte, men dette er som regel ikke tilfelle. Når behandlingen utføres på best vis- og disiplinert vil majoriteten bli positiv overrasket over hvor lett og "smertefritt" behandlingen gikk, de fleste sier ofte det samme: Å er vi ferdig allerede? Det var ikke så vondt som jeg trodde :) Dette krever selvfølgelig en del kunnskap om selve behandlingen, inkludert kunnskap om hår og hud og kunnskap om hva som kan være en kontraindikasjon. Det har blitt bevist gang på gang at vår ekspertise vil du kjenne igjen på huden. Resultat er ikke bare det at du får fjernet hår, men du vil kjenne den gode kvalitet/luksus følelsen på huden- Mange opplever stor forskjell fra tidligere erfaringer, og beskriver vokse behandlingen som nesten "smertefritt. Prøv du også, så ser du:) Sentralbord telefon 61252672 Epost: resepsjon@lillehammerspa.no

God morgen!:)

God morgen!:)

VÅR SUKSESS BAK BRASILIANSK VOKSING

VÅR SUKSESS BAK BRASILIANSK VOKSING

Å lære brasiliansk voksing er akkurat som Nordmenn som er gode til å gå på ski, alle kan kanskje lære å gå på ski, men ikke alle kan bli like god som Nordmenn er til å gå på ski. Slik er det også med brasiliansk voksing. Alle kan lære Brasilian voksing, men ikke alle kan bli like gode på det. Er dette din første gangen du skal vokse deg?
Velg å vokse deg hos vår erfaren og ekte voksekspert/depiladora Claudia fra Brasil. Klikk på linken for mer info: https://www.lillehammerspa.no/brasilianskvoksing

Hold rynkene unna og cellulittene i sjakk

Hold rynkene unna og cellulittene i sjakk

Massasje virker avslappende på kroppen og gir økt velvære og indre ro, men visste du at regelmessig massasje kan holde rynkene unna og cellulittene i sjakk? HVA GJØR MASSASJE FOR HUDEN? Massasje forebygger rynker. Den økte blodsirkulasjonen fører til at collagenfibrene i huden stimuleres. Dette bidrar til at elastisiteten, styrken og cellefornyelsen øker. Aktiviteten i svettekjertlene og fettkjertlene som fukter huden reguleres og huden kvitter seg raskere med døde hudcelle. Dette gir en friskere glød. Dessuten vil den økte blodsirkulasjonen også påvirke forsyningen av nødvendige næringsstoffer som behøves for å få sunt hår, sterke negler.
https://www.lillehammerspa.no/massasje

Manzilla for tøffe gutter

Manzilla for tøffe gutter