My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Hold rynkene unna og cellulittene i sjakk

Massasje virker avslappende på kroppen og gir økt velvære og indre ro, men visste du at regelmessig massasje kan holde rynkene unna og cellulittene i sjakk? HVA GJØR MASSASJE FOR HUDEN? Massasje forebygger rynker. Den økte blodsirkulasjonen fører til at collagenfibrene i huden stimuleres. Dette bidrar til at elastisiteten, styrken og cellefornyelsen øker. Aktiviteten i svettekjertlene og fettkjertlene som fukter huden reguleres og huden kvitter seg raskere med døde hudcelle. Dette gir en friskere glød. Dessuten vil den økte blodsirkulasjonen også påvirke forsyningen av nødvendige næringsstoffer som behøves for å få sunt hår, sterke negler.
https://www.lillehammerspa.no/massasje

Manzilla for tøffe gutter

Forbered deg til sommeren

Brasiliansk voksing årets hotteste behandling, år etter år- Våres meste populære behandling utføres av blant annet ekte brasiliansk voksekspert så kalt depiladora. Hva er Brasiliansk voksing? Denne intimvoksing teknikken har vært årets hotteste behandling hos oss i mange år. I 2004 etablerte brasilianer Claudia Desales den første brasiliansk voksing salong Clinique Claudia SPA i vårt distriktet og hun er en av de første som startet med brasiliansk voksing i vår distrikt. Hun har selv lært opp alle sine ansatte med sin teknikk, som idag er et kjent varemerke rundt om i Norge. Hos oss er brasiliansk voksing en av de meste populære behandling vi har og er ikke bare en sesong behandling. Dette er like populært hele året. Mange kommer langsveis fra for å benytte av vår teknikk.

Vi er kjent for vår brasilianske voksing, som utføres av meget dyktige erfarne hudterapeuter med utdannelse i faget, blant annet av brasilianske Claudia Desales grunder og eier av Lillehammer spa. Voksen vi bruker er kjent som kjendisvoks, etter at stjerner som Victoria og David Beckham, Sienna Miller, Minnie Driver, Jennifer Lopes har lagt sin elsk på denne voksen. Kun naturlig, rene råvarer av de beste kvaliteter blir brukt i denne brazilian wax. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapi oljer og mineraler gir Lillehammer spa voks den gode kvaliteten som du vil kjenne på huden.
Resultatet er silkeglatt hud og "nesten smertefritt". Utføres på både kvinner og menn.

Skiftende nordisk klima påvirker huden

Tilpass hudpleien etter sesong. Tørr inneklima, kuldegrader, lav luftfuktighet og forurensning skaper ubalanse i huden vår. Hudens beskyttelses barriere svekkes ofte når temperaturen ute synker. Dette gjør at huden gir fra seg mer fuktighet og lett kan bli følsom og irritert. Det er derfor viktig å gi huden en ordentlig ansiktsbehandling som enzymterapi eller hydrafacial som styrker og nærer huden. kombinert med pleiende næring/ kremer som binder fuktigheten til huden samtidig som de gir næring, beskytter, bygger opp beskyttelses barrieren.

VI SKAL TØMME LAGRENE VÅRES! KONGE TILBUD!

Vi skal tømme lagre våres, før det nye lagre fylles inn på det nye året, du får derfor gode tilbud på produktene vedlagt. 30% PÅ ALT du ser på bildet
Blant annet:
RESTORATIVE MASK fra Glo Virker kjølende ved kontakt med huden. Tilsatt effektive styrkende ingredienser som fukter huden i dybden, forbedrer elastisiteten og hudens generelle helsetilstand.
Anbefales for: Tørr, voksen hud- pris FØR 610KR.
NÅ 427kr.
RENEW SERUM PRIS 995 NÅ KUN 696KR.
Svært effektiv serum! Eksfolierer lett og virker cellefornyende og forbedrer dermed teksturen og hudtonen. Antibakterielle og oljekontrollerende ingredienser.
Viktig: Hydroxy Acids og Retinol gjør huden mer sensitive mot sol så bruk høy solfaktor daglig og unngå soling.
Må ikke brukes av personer som er allergisk mot acetylsalisyl syre OG glykol
Første mann til mølla prinsippet- selges til det er tomt på hyller.
VI ER LANGÅPENT FRA 10-20 FREM TIL JULAFTEN🤩🎅

Verdens beste julegave

For en som har alt eller fortjener det. Passer for menn og kvinner i alle aldersgruppe. Du velger beløp, mottaker velger behandling. Alt fra fotpleie, ansiktsbehandlinger og massasje. Vanskelig å velge kan en av våres eksperter skreddersyr en tilpasset behandling for den du vil gi det til.

Lip fillers kampanjen går ut snart, 25 november!

Lip fillers kampanjen går ut snart, 25 november. Du sparer 500kr. Nå kun 2500kr. Grip sjansen! https://www.lillehammerspa.no/…/kampanje-tilbud-leppeforstø…

Visste du at svart te er en av de beste drikkene du kan konsumere hver dag?

Kombinert med andre ingredienser, kan den blant annet styrke immunforsvaret ditt, noe som er viktig i disse coronatider. Svart te er en antikk medisinsk drikk som er veldig populær i mange kulturer. Dens intense smak og mørke farge gjemmer mange helbredende egenskaper. Den er en god antioksidant, og har også stimulerende og vanndrivende krefter. Svart te virker stimulerendes, energigivende, slankende og forebygger en rekke sykdommer. Blant annet hjerte karsykdom, hjerne store mengder koffein, et stoff som hjelper til med økt forbrenning av fett. Vi anbefaler å blande svart te med lime, Ceylon-kanel og honning. Begge ingrediensene er stimulanter som ikke påvirker nervesystemet. De gir deg energi og bekjemper både mental og fysisk utmattelse naturlig.

Hvorfor bør vi bruke øyekrem?

Hvorfor bør vi bruke øyekrem? Huden rundt øyepartiet er tynnere og tåler mindre enn resten av huden i ansiktet. En øyekrem har derfor en mye tynnere konsistens. Våres favorit er BTX Eye 4 Kategori: Øyekrem
Stikkord: beroligende, btx, Fine linjer og rynker
kr 890,00 Øyekrem med aktive ingredienser som behandler linjer og rynker som oppstår etter gjentatt ansiktsmimikk. Relatert Microblading

Kroppen på Service!

Filosofien er enkel, man tar gjerne bilen på service en til to ganger i året, men kjører ofte kroppen på tomgang uten noen som helst form for stopp og påfyll på tanken. Med å ta kroppen på service hos oss er en betydelig dypere mening, og man gir kropp og sjel akkurat det den trenger for å styrke, fylle opp batteriene med energi, forbedrer styrke livskvaliteten/helse. www.lillehammerspa.no Sentralbord telefon + 47 61252672

KAMPANJE TILBUD PÅ BRYNSLAMINERING

Kampanje tilbud på brynslaminering hos vår dyktige Stephi kun 499kr.
Bryns laminering kan få dine naturlige bryn til å se fyldigere ut.
Book nå 😍 https://www.lillehammerspa.no/bookings-che…/bryns-laminering

DE VIKTIGSTE VITAMINER KROPPEN MÅ HA.

De utfører essensielle oppgaver i kroppskjemien, og uten dem vil du fort merke det på allmenntilstanden din. Her er de fem viktigste vitaminene du må passe på å få i deg. 1-Vitamin C /Det styrker immunforsvaret, og beskytter dermed mot både bakterier og virus. I tillegg til dette hjelper C-vitamin med å senke kolesterolinnholdet i blodet, det styrker cellene og det fremmer sårheling. 2- Vitamin Vitamin D sørger for at kroppen din tar opp nok kalsium fra tarmen. Og kalsium er det kjemiske navnet på kalk, som sørger for styrking av skjelettet vårt. 3- Vitamin Vitamin B2 er det viktigste b-vitaminet for styrking av hår, hud og negler. Dette vitaminet finner du i meieriprodukter som melk og ost, i tillegg til kjøtt, fisk, egg og kornprodukter.
4- Vitamin E-vitamin E kan også hjelpe til med å hindre koronar hjertesykdom, en sykdom hvor blodårene som forsyner hjertet med blod blir trange. Du får i deg vitamin E med de fleste kosttilskudd. Naturlig finnes vitaminet i en rekke grønnsaker som brokkoli, spinat og rosenkål. Du får også vitamin E fra egg, platemargarin, nøtter og bønner.

Kåret til årets massasje. Lillehammer SPA kåret til "Massage Spa of the Year" av LTG international! 

Lillehammer SPA

Vi tilbyr alt fra SPA, massasje, hudpleie, brasiliansk voksing, velvære behandling til komplette spapakker.

 

Lillehammer SPA ble stiftet i 2004 under navnet Clinique Claudia SPA. SPA centeret har utviklet seg og i 2010 endret de navn til Lillehammer SPA.  Ditt komplette velvære senter i Lillehammer og omegn. Med over 100 tjenester å velge mellom. Mange års erfaring og et bredt spekter av behandlinger innen helse og velvære. 

 Åpningstider

Mandag: 10-17

Tirsdag-onsdag: 10-20

Torsdag-fredag: 12-20

​Lørdag: 10-15  

Kontakt 

Telefon: 
61252672

Epost:  
Klikk her

Populære tjenester

  • Instagram Lillehammer Spa Voksing, Massasje
  • Facebook Lillehammer Spa Voksing, Massasje

© Copyright 2016 Lillehammer SPA. Med enerett. Alle rettigheter reservert. Strandpromenaden 85 ,2609 Lillehammer. 

Tlf. 61252672  E-mail: resepsjon@lillehammerspa.no /Forbehold om feil og prisendring

Lillehammer_SPA_-_Mørk_grå_logo.png