My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

DE VIKTIGSTE VITAMINER KROPPEN MÅ HA.

De utfører essensielle oppgaver i kroppskjemien, og uten dem vil du fort merke det på allmenntilstanden din. Her er de fem viktigste vitaminene du må passe på å få i deg. 1-Vitamin C /Det styrker immunforsvaret, og beskytter dermed mot både bakterier og virus. I tillegg til dette hjelper C-vitamin med å senke kolesterolinnholdet i blodet, det styrker cellene og det fremmer sårheling. 2- Vitamin Vitamin D sørger for at kroppen din tar opp nok kalsium fra tarmen. Og kalsium er det kjemiske navnet på kalk, som sørger for styrking av skjelettet vårt. 3- Vitamin Vitamin B2 er det viktigste b-vitaminet for styrking av hår, hud og negler. Dette vitaminet finner du i meieriprodukter som melk og ost, i tillegg til kjøtt, fisk, egg og kornprodukter.
4- Vitamin E-vitamin E kan også hjelpe til med å hindre koronar hjertesykdom, en sykdom hvor blodårene som forsyner hjertet med blod blir trange. Du får i deg vitamin E med de fleste kosttilskudd. Naturlig finnes vitaminet i en rekke grønnsaker som brokkoli, spinat og rosenkål. Du får også vitamin E fra egg, platemargarin, nøtter og bønner.

Hva er forskjellen på semi permanent makeup på bryn og mikroblading?

Mange lurer på hva er forskjellen mellom vanlig semipermanent makeup på bryn og mikroblading. Her har vi ett godt bilde som du kan se. Det første bilde er et bilde av øyebryn utført med tradisjonell semipermanent makeup med maskin og det andre bildet under er den nyeste teknikk alle snakker om, mikroblading. Ingen maskin eller strøm blir brukt. Det er samme person på begge bildene. Kampanjene våres fortsetter For å lese mer, klikk på linken https://www.lillehammerspa.no/bookings-checkout/super-tilbud-microblading-med-3-beh Sentralbord telefon 61252672

TIPS TIL DEG ETTER TRENING!

Visste du at det kan være lurt å ta med ansiktsrens på trening? Årsaken er dette: Økt sirkulasjon fører til at huden skyller ut mer avfallstoffer, og svetter. Ved å droppe å rense huden etter trening, kan dette føre til tette porer og større bakterie samling som igjen kan gi urenheter som kviser og andre urenheter Akkurat som du vasker kroppen med en såpe etter trening, så bør du vaske ansiktet med en såpe (ansiktsrens) etter trening.

Fyldig øyevipper med vippeextension

HAR DU LASTET NED VÅRES MOBIL APP?

SUPERT TILBUD PÅ LEPPE FORSTØRRING OG SMILELINJEREDUSKJON MED FILLERS

SUPERT TILBUD NÅ PÅ LEPPEFORSTØRRING OG FILLERS PÅ SMILELINJE. (Gjelder alle kunder) Få drømme leppene dine! Tilbud Leppeforstørring med fillers før 3.000kr nå kun 2.500kr. Du sparer 500kr. Fillers på smilelinje før 3.000kr nå kun 2.500kr. Du sparer 500kr.

VIP KUNDE TILBUD

Gode VIP priser på blant annet:
Voksing, massasje, fotpleie m.m Tilbudet gjelder for deg som er VIP KUNDE
6x Brasiliansk voksing                              VIP PRIS 2500kr.  (ord. 3600)       Du sparer 1100kr.
6x Brasiliansk voksi ng inkl hele ben     VIP PRIS 3899kr.  (ord.  5994. )   Du sparer  2095kr
6x voksing legger og lår inkl bikini        VIP PRIS kr. 2620kr. (ord.3930)        Du sparer 1310kr. 3 x 45min. massasje               VIP PRIS  1500kr. (ord. 2160).    Du sparer 660 kr.

3x Manikyr med shellac        VIP PRIS 1500kr. 
3x Fotpleie med  shellac        VIP PRIS 1800kr.

Dersom du ønsker å dele VIP kortet ditt med en person må vi få informasjon av deg via mail (ikke telefon) med kontakt informasjon til person som skal bruke vip kortet ditt ved neste besøk. Informasjon må sendes da til booking@lillehammerspa.no før bestilling av time

VIP kort ditt kan deles med ett familie medlem, for mer informasjon les om
VIP kort vilkåret og fordeler . VIP kundene får 10% rabatt på alle behandlinger verdi 1000 oppover.   Hold deg oppdatert på dine VIP fordeler via vår hjemmesiden her.
Hvert VIP kunde har ansvar for å holde seg oppdatert til en hver tid.
 Lillehammer SPA AS forbeholder seg rett til å gjøre endringer 1-2 x i løpet av ett år.
Sist oppdatert 06.07.2020

Vi søker hudterapeut/fotterapeut til 100% vikariat til snarlig tiltredelse!

Andre kvalifikasjoner er selvstendig næringsdrivende, kosmetiske sykepleier og spaterapeut.
Send CV, søknad, attester og din referanse til resepsjon Lillehammer SPA
sentralbord telefon 61252672 Epost: resepsjon@lillehammerspa.no www.lillehammerspa.no

Sliter du med migrene? Fortvil ikke, hjelp finnes.

​ HVA ER MIGRENE? Migrene er en hjernesykdom som er ekstremt plagsomt og vondt og kan gå utover livskaliteten. Migrene kan være såpass ille at det ødelegger fremtiden til mange.
Smerten er kraftige og dunkende, de er også kvalmende. 
Har du regelmessig hodepinne så kan det hende du har migrene.

Hvem kan få migrene?
Migrene er en relativt normal sykdom og rammer rundt 10 % av befolkningen.
 Sykdommen rammer dobbelt så mange kvinner enn menn. Det er en sterk arvelig faktor for migrene.
Hva som trigger migreneanfall, er individuelt, men noen vanlige årsaker er: Stress Alkohol Uregelmessig søvn og måltider Hormonsvingninger som menstruasjonssyklus Graviditet P-piller Overgangsalder Kronisk migrene
Noen utvikler tilnærmet daglig hodepine med blandig av migrenehodepine og spenningshodepine. Dersom du har hodepine 15 dager i måneden i minst 3 måneder hvor minst åtte av disse er migreneanfall, kan du ha kronisk migrene. INJEKSJONS BEHANDLING FOR MIGRENE Har du ofte vondt i hodet og fått diagnostisert migrene, og prøvd alt og ingenting hjelper, da kan du prøve injeksjonsbehandling mot migrene! Vi har en svært dyktig og erfaren nevrolog med bred kunnskap innen migrenebehandling og utredning av hodepine. Via sin jobb på sykehuset er hun hyppig  kontakt med mennesker som sliter med migreneproblematikken, derfor er hun engasjert i faget og brenner for å hjelpe mennesker som sliter med denne plagsomme smerte som migrene gir, og hun jobber derfor her hos oss i tillegg,  hvor vi har kort ventetid og du slipper å vente med smerter i mange måneder for å få en behandling. 
Injeksjonsbehandling mot kronisk migrene har i flere studier vist seg å ha effektiv effekt som forebyggende behandling. 
Denne behandlingen senker smertene man får fra migrene kraftig, tenk så deilig.
Et helt nytt liv!

Hvordan blir behandlingen gjennomført?
Behandlingen blir gjennomført via injeksjonssprøyter

Kontraindikasjon:
Ikke for gravide eller ammende
​ Klikk her for Konsultasjon Book time her: https://www.lillehammerspa.no/bookings-checkout/behandling-mot-migrene

Indian head massage effektiv mot spenningshodepine og mer

PERFEKT FOR DEG SOM SITTER EN DEL FORAN PC OG SLITER MED MIGRENE/HODEPINE PLAGER. KLARGJØR TANKENE OG GIR ENERGI Indisk Hodebunnsmassasje for «Hår og Hodebunnsmassasje med olje er svært effektiv mot spenningshodepine og mye mer.
Indisk hodebunnsmassasje inkluderer Quasja teknikk, eteriske massasje oljer til hår, ansikt og hodebunn. Indisk hodebunnsmassasje oppleves av mange som en av de mest behagelige og anspennende massasjebehandlinger. I tillegg til å være svært behagelig, kan behandlingen hjelpe mot stress, hodepine, migrene, nakkesmerter og svimmelhet. Hodebunnsmassasje kombineres med massasjen oljer som tilfører hodebunnen og håret næringsstoffer og proteiner. Indisk hodemassasje 
Indisk hodemassasje, også kalt indisk kraniemassasje, er en av de aller mest kjente og populære variantene av hodebunnsmassasje. Behandlingen stammer fra Ayurvedisk kultur i India og er trolig over 5 000 år gammel. Hva kan behandlingen hjelpe mot? 
Hodebunnsmassasje benyttes først og fremst for å gi den som masseres en utrolig avslappende, behagelig og anspennende behandling. Selv om dette anses som en av de aller mest behagelige massasje typene du kan motta, kan terapien derimot også ha effekter ut over ren nytelse.
Muskulatur i nakken og hodebunnen er blant de første muskelgruppene som spenner seg som følge av stress og bekymringer i hverdagen. Muskelspenninger i hode og nakke kan i seg selv medføre vanlige plager som:
* hodepine
* migrene
* smerter bak øynene
* svimmelhet
* kvalme
* søvnvansker
* nedsatt konsentrasjon Hodebunnsmassasje som indisk kraniemassasje kan bidra til å redusere muskelspenninger i hode og nakke, og slik redusere plagene som følger med dem. Det er derimot viktig at du kontakter lege dersom plagene er nyoppstått og vedvarer. Hva bør du tenke på før du går til indisk hodebunnsmassasje? 
Hodebunnsmassasje anses som en trygg behandling med svært lav risiko for alvorlige bivirkninger. For å få størst mulig utbytte av behandlingen, kan det likevel være lurt tenke igjennom et par ting før du bestiller denne tjenesten!
* Hodebunnsmassasje inkluderer ofte også massasje av ansikt, skuldre, og nakke. 
* Utsett styling av håret til dagen etter. Hodebunnsmassasje skal kunne ha positive effekter for hodebunnen og for hårveksten, men dette er definitivt ikke en behandling som style opp håret ditt. Du kan derfor trygt la være å legge i klemmer og hårbånd i håret behandlingsdagen, og utsette eventuell hårstyling til dagen etter. * Informer terapeuten om sykdommer eller plager. Informer terapeuten dersom du er gravid, har kjente allergier, nylig er blitt operert eller har sykdommer i hud eller hårbunnen. Det kan nemlig være at terapeuten vil tilpasse behandlingen basert denne tilbakemeldingen.

Nyttig informasjon om sol

HAR DU BLITT SKIKKELIG SOLBRENT?
Dette gjør du- og dette bør du ikke gjøre

Overdreven soling kan gi konsekvenser. Gjentatt solforbrenning kan gi alvorlig konsekvenser seinere i livet. For å unngå solskader er det viktig å beskytte seg med gode solkremer. Følge din hudterapeuts råd. I tillegg til å beskytte seg med klær på de utsatte områder og ta pauser fra sola. DETTE KAN DU ENKELT GJØRE SELV

Hvis uhellet først er ute, hva gjør du da?
Om du kjenner at huden blir rød og oppsvulmet, og at den svir og er veldig varm, betyr det at du har blitt ordentlig solbrent. Det viktigste du da kan gjøre er å unngå solen helt, og holde deg i skyggen inntil huden har blitt helt leget. Etter dette må du være veldig påpasselig med å ikke bli brent igjen.
Når du kommer innendørs må du kjøle ned brannskaden umiddelbart: DU KAN TA EN KALD DUSJ, ELLER KJØLE DET BRENTE OMRÅDET MED KALDE OG FUKTIGE HÅNDKLÆR OG EN KJØLEBALSAM,
MEN DET ER VIKTIG AT VANNET IKKE ER ISKALDT, Iskaldt vann øker nemlig blodsirkulasjonen for mye. Da klarer ikke huden å roe seg ned og den kan også bli ytterligere skadet. 
Er du i tvil om hvilken krem du bør velge, er det lurt å rådføre deg med en av våres hudterapeuter.
Dersom du får blemmer bør du oppsøke lege.

Lillehammer SPA i verdens klasse!

Lillehammer SPA er årets massasje SPA awards! WINNER AWARDS 2019 OG 2020 . Lillehammer SPA har blitt kåret for årets beste massasje for både 2019 og 2020! ER DET MULIG? GÅR DET ANN?
Vi har lenge ønsket å fortelle dere dette. Lillehammer SPA har blitt kåret til "Massage Spa of the Year" av international juryer. Luxury Travel Guide! Lillehammer SPA, Norway!! Lille Lillehammer🥰 Luxury Travel Guide, som reiser rundt omkring i verden for å kåre bedrifter i forskjellige kategorier og fra forskjellige type bedrifter.
Dette er helt uvirkelig for oss. Lille Lillehammer, Norge blant den store verden ble nominert og kåret som verdens mester i massasje og kåret av noen helt fremmed, internationaler juryer, uavhengig av organisasjoner, kontakter eller annen kjennskap. En slik pris hadde vi aldri tørt å drømme om engang, men det er helt fantastisk at noen der ute i verden, har lagt merke til oss, og verdisett for den jobben vi gjør hver eneste dag. Det er vanskelig å tro enda selv om vi har fått trofeen i hånda. Vi takker LTG og hverandre i teamet vårt, for det gode arbeid, perfeksjonismen, kjærligheten, engasjementet og gleden vi har av den jobben vi gjør.
Vi er en fin gjeng med felles lidenskap til den jobben vi gjør.
Fantastisk flott å vite at vi har blitt lagt merke til, av det International miljøet. Det finnes ikke ord for vår takknemlighet.

  • Instagram
  • Facebook

© Copyright 2016 Lillehammer SPA. Med enerett. Alle rettigheter reservert. Strandpromenaden 85, 2609 Lillehammer. 

Tlf. 61252672  E-mail: resepsjon@lillehammerspa.no /Forbehold om feil og prisendring

Lillehammer_SPA_-_Mørk_grå_logo.png