Den komplette spa og velvære guiden

Hvis ideen om å gå til et spa gjør deg nervøs, er du ikke alene. Mange har sin første spa-opplevelse når de for eksempel får et gavekort til et dagspa eller de vil prøve noe nytt. 

 

Men du kan slappe helt av - bokstavelig talt! 

 

Et besøk til et spa er en behagelig og avslappende opplevelse. La kroppen hvile og sett deg selv fremfor alt. Se frem til noen avslappende timer med enten massasje, kurbad, steambadstu eller kanskje sjokolademassasje? 

 

  


Du trenger ikke å bekymre deg om det er første gangen du er på spa, de ansatte vil svare på dine spørsmål og guide deg hele veien. Har du spørsmål i forkant er det bare å spørre, ingen spørsmål er dumme.

Stort utvalg

 LIllehammer SPA har et bredt utvalg av behandlinger innen helse og velvære. 

DSC02946 2.JPG
F37F7B4F-DCF9-4468-8395-8FB19D16DF7E.jpe
LTG NOMINASJON.jpg

Her er noen av de forskjellige mulighetene du har når du besøker Lillehammer Spa. 

Stort utvalg

Lillehammer Spa har et bredt utvalg av behandlinger innen helse og velvære. Om du bare vil ha en massasje eller manikyr har Lillehammer Spa det meste du kan tenke deg. Med over 100 tjenester under ett tak vil du nok finne noe du kan tenke deg.

Prisvinnende Spa

I 2019 og 2020 ble Lillehammer Spa kåret til årets Massasje Spa av Luxury Travel Guide. Dommerne skriver at de ble imponert over bredden innen behandlinger og kvaliteten på tjenestene Lillehammer Spa tilbyr.

Massasjebehandling

massasje

Det er en rekke med forskjellige behandlinger når det kommer til massasje. Du kan velge mellom en rekke av behandlinger og for mange er det vanskelig å velge, men ut fra din kropp og hva du vil oppnå er det noen tips du kan følge for å få mest ut av din spa opplevelse. 

 

Massasjeterapauten vil stille deg noen spørsmål før behandlingen starter slik at du kan få mest mulig utbytte av massasjen. Vanlige spørsmål er da for eksempel om hvor du opplever at du har stive muskler, hvilke hverdagsplager du har i kroppen og videre om hvor mye trykk terapauten skal bruke. Opplever du at massasjen blir for hard eller det er noe du vil endre på i løpet av behandlingen er det viktig at du sier ifra til massasjeterapauten. Massasjen er for at du skal føle deg bra, så det er viktig at du gir beskjed. 

 

Har du ømme muskler eller slitne bein anbefales det å benytte seg av helkroppsmassasje. Dette er en massasje som tar seg av hele kroppen fra topp til tå og kan få deg til å føle deg forfrisket og myknet i kroppen. Dette er en av de mest vanlige massasjene og du kan være trygg på at massasjeterapauten har gode rutiner rundt denne behandlingen. 

 

Har du en stresset hverdag og trenger å få senket stressnivået er aromaterapi en god behandling. Aromaterapi er en massasjebehandling ved bruk at eteriske oljer og massasje. De eteriske oljene absorberes gjennom lukt og massasjen noe som vil få deg til å slappe helt av. Aromaterapi har en lang historie og ble brukt av egyptiske, greske, kinesiske og indiske sivilisasjoner. 

 

Vil du og din partner oppleve noe nytt? Prøv en duo behandling hvor dere begge vil bli behandlet samtidig. Det er mulig å velge hvilken som helst behandling og dere begge vil oppnå velvære samtidig. 

 

Kongemassasje er kanskje den mest ultimate massasje behandlingen du kan velge. Dette er en behandling med to massasjeterapauter som masserer deg samtidig. Dette er en meget god massasje hvor du vil mest sannsynlig falle inn i en “zen modus”. Denne behandlingen anbefales om du vil ha den mest optimale og intense massasjen som er tilgjengelig. 

 

Etter massasjen vil du føle deg forfrisket og meget avslappet. Muskler og ledd som har vært vonde før vil føles bedre og du kan slappe bedre av.

Kroppsbehandling

Hudpleie

Gjennom å velge en behandling med kroppsbehandling før massasjen kan det lette på nervene før massasjen og mykne opp kroppen slik at du får maksimalt utbytte av massasjen. Kroppsbehandling variere mellom behandlingsform som for eksempel en full kropps skrubb eller et bad. Kurbad er en av de mest vanlige kroppsbehandlingene. Et bad fylt med forskjellige næringsstoffer i kombinasjon med varme kan hjelpe med å få kroppen avlastet etter en lang dag.  

Revitalizing bad er en kroppsbehandling form som hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer og kan styrke immunforsvaret. Denne behandlingsformen tar i bruk eteriske oljer av rosmarin, lavendel, einer og fennikel i samarbeid med det varme vannet hjelper kroppens blodsirkulasjon. 


Grønn leire kroppinnpakning er en kroppsbehandling hvor hele kroppen blir dekket i grønn leire. Denne behandlingen inkluderer ansiktsrens og maske. En perfekt behandling for kropp og sjel. Den grønne leiren myker opp muskulaturen og stimulerer blodsirkulasjonen. Perfekt for deg som vil prøve noe nytt. 
 

Infrarød sauna med fargeterapi er en god behandling mot stress og vil få deg virkelig til å slappe av. Etter bare noen få minutter i den sauna med infrarødt lys kan du kjenne at nervne roer seg, musklene myknes opp og huden føles glatt og fin. Kombinasjonen av svetting og det infrarøde lyset fjerner nemlig døde hudceller og forbrenner kalorier uten anstrengelse. 
 

Medisinske ansiktsbehandlinger

Kvinne med frynser

Lillehammer Spa tilbyr ikke bare massasje og spa men også medisinske ansiktsbehandlinger. Lillehammer Spa har dyktige hudterapauter med lang erfaring.

 

  • Hyperpigmentering

  • Behandling av aknearr

  • Aldrende hud

  • Solskadet hud

 

Er noen av de medisinske ansiktsbehandlingene Lillehammer Spa tilbyr.

 

Fotpleie

Pedicured Feet

Lillehammer Spa tilbyr forskjellige fotpleie behandlinger. Fotpleie med fotmassasje er perfekt om du har ømme føtter som trenger en god fuktighetsgivende pause eller kanskje du vil stelle føttene med en pedikyr? Lillehammer spa tilbyr pedikyr med neglelakk og fotstell med fjerning av hard hud under føttene. Det avsluttes med en eukalyptus fotkrem som masseres inn for en behagelig og fuktighetsgivende følelse. 

 

Lillehammer Spa har et stort utvalg av behandlinger, så her er det bare å velge og vrake. Om du har noen spørsmål rundt behandlingene må du ikke nøle om å ta kontakt, vi i Lillehammer Spa er alltid klar for å skape de beste opplevelsene til våre kunder. Alle behandlingene som Lillehammer Spa tilbyr kan kombineres med opphold i spa områdene eller massasje.

Velkommen til Lillehammer Spa, en spa med noe for alle.