HAR DU ALLTID ØNSKET STORE OG FYLDIGE LEPPER?

La oss oppfylle ønsket ditt.

Hva er fillere:

Fillerne er basert på hyaluronsyre. Hyaluronsyre er sukkermolekyler vi finner naturlig i huden.

Hyaluronsyre binder fuktigheten i huden slik at huden blir glatt, myk og smidig. Som ung inneholder huden en høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Når vi blir eldre synker hyaluronsyre nivået, og linjer og rynker blir mer fremtredende. Ved hjelp av hyaluronsyre fillere kan man gjenopprette fuktighetsnivået i huden, jevne ut linjer og rynker, samt øke volum generelt i ansiktet.

Vi bruker fillere fra Anteis:

Anteis er et Sveitsisk filler. Anteis har fokus på å utvikle ny teknologiske fillere med lengere varighet, mindre skade på vevet i huden og etterlater huden jevn og smidig. I løpet av anteis` sin tid har firmaet klart å vinne hele 7 priser.

Fordeler med filler fra anteis:

kan brukes svært overfladisk-Nesten ingen hevelse-Jevnt resultat-Ingen klumper-Sikkerhet-Naturlig resultat

Behandling:
Ingen forberedelse er nødvendig. Gelen sprøytes inn i underhuden med svært tynne nåler.

Mulige bivirkninger:
Fillerne inneholder ikke animalske stoffer og det er derfor ikke nødvendig med forhåndstesting. Det er svært sjelden med allergiske avstøtningsreaksjoner. Den vanligste bivirkningen er at injeksjonsstedet blir noe ømt og rødt. Ofte er denne reaksjonen så mild at du kan gå på jobb dagen etter behandling. I noen tilfeller kan du også få "blåmerker" etter noen av nålestikkene, men disse går også normalt over i løpet av noen dager. Skal du i selskap anbefaler vi derfor at du gjør denne behandlingen minimum en uke før selskapet for sikkerhets skyld.

Synlig resultat opptill 18 måneder:
Varigheten av en filler-behandling er normalt 6 - 18 måneder, men dette varierer noe fra person til person, og det er også avhengig av hvilke områder i ansiktet som behandles og hvilket filler-produkt som anvendes i behandlingen. 

 

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Behandlingen benyttes for å øke leppenes volum og resultatene oppnås gjennom at et såkalt vevsfiller injeksjoner i leppene ved hjelp av en tynn nål.

Hvordan foregår en behandling med fillers?

Fillern injeksjonerer med en svært tynn nål rett under huden til man får et ønsket resultat. Det kan stikke og stramme litt under behandlingen, men det tar bare noen minutter. De fleste foretrekker bedøvelse, og mange av produktene inneholder lidokain. Det finnes selvfølgelig en mulighet til å få lokalbedøvelse (tilsvarende tannlegebehandling) eller en bedøvende og smertestillende salve før behandlingen.

Metoden er ukomplisert, trygg og kostnadseffektiv.

Behandlingen må gjentas hver sjette til tolvte måned.

Leppeforstørrelse med fillere er en av de mest populære og enkleste måtene på å få større lepper og behandlingen er brukt av kjente kjendiser.

Hvordan foregår en behandling med fillers?

Fillern injeksjoneres med en svært tynn nål rett under huden til man får et ønsket resultat. De kan stikke og stramme litt under behandlingen, men det tar bare noen minutter. De fleste foretrekker bedøvelse, og mange av produktene inneholder lidokain. Det finnes selvfølgelig en mulighet til å få lokalbedøvelse (tilsvarende tannlegebehandling) eller en bedøvende og smertestillende salve før behandlingen.

  • Instagram
  • Facebook

© Copyright 2016 Lillehammer SPA. Med enerett. Alle rettigheter reservert. Strandpromenaden 85, 2609 Lillehammer. 

Tlf. 61252672  E-mail: resepsjon@lillehammerspa.no /Forbehold om feil og prisendring

Lillehammer_SPA_-_Mørk_grå_logo.png