MICROBLADING AV ØYENBRYN

Microblading  er en patentert teknikk for semipermanent makeup av øyebryn. Teknikken består av å tilføre pigment til huden som gir utseende av hårstrå, ved hjelp av ett lite verktøy/penn med små mikronåler i en rekke. Pigmentfargen matches den egen for at hårstråene skal passe inn med dine naturlige hår. 
 

  • Behandlingen utføres kun av sertifiserende terapeuter hos oss.

  • Dette er en manuell teknikk  (ikke maskin /strøm blir brukt) 

  • Nedenfor video rett etter ferdig utført behandling

F0AC9AD0-5A82-457A-AAEA-99DFF1CE40D3_1_2

Kunden som får microblading av våres PMU-Artister
Man blir målløse over hvor naturlig resultatet blir etter ferdig resultat.

Metoden er ideel for deg som ønsker naturlig resultat, fylle i noen hår uten å se sminket ut. Ønsker du mer fylde? Mer hår? Finere form? Da er microblading noen for deg.


Fyldige øyenbryn med microblading utført av PMU artister på Lillehammer SPA, med mange års erfaring. 
Resultatet varer opptil 3år, men dette varierer fra person til person avhengig av hvordan huden trekker til seg pigment,  livsstil, helsetilstand  og andre miljøfaktorer. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 9 uker. 

Behandlingen er skånsom mot huden og utføres kun av våre dyktige sertifiserende terapeuter.

MANGE FÅR ETT ANSIKTSLØFT MED VELSTELTE OG FYLDIGE ØYENBRYN.

FØR OG ETTER BILDER

 Resultat etter microblading

før microblading.JPEG
microblading utført av PMU artist Claudi

Alle bildene er tatt rett etter behandlingen og huden er derfor litt rød og irritert

På det øverste bildet, ser du videoen av øyebryna ,før og etter behandlingen.  Bildet til høyre er etter mikrobladingen. Øyebrynet til venstre er  FØR mikrobading

Ofte stilte spørsmål om MICROBLADING

Hva er Microblading?
Microblading er en tatoveringsteknikk der et lite håndholdt verktøy laget av flere små nåler brukes til å tilsette semi-permanent pigment i huden. Microblading er en semi-permanent sminkebehandling som har vokst i popularitet de siste årene. Fremgangsmåten innebærer at en estetiker tegner individuelle hårstrekk på huden din, og skaper et naturlig og delikat utseende.

Hvor lenge varer Microblading-effekten?
Prosedyren involverer hundrevis av små slag som bygger en tekstur som ser ut som ditt eget øyenbrynhår. Microblading er en semi-permanent tatoveringsteknikk. Det er gjort for å skape øyenbryn for de som har mistet sitt naturlige hår, går gjennom cellegift eller bare ønsker å få brynene til å se mer definerte og fyldigere ut. Microblading-effekten varer alt fra 18 måneder til 3 år, , og det er derfor tjenesten er populær. Dette er avhengig av personens hudtype og hvor ofte de berører området rundt den.

Er øyenbryn Microblading smertefullt?
Selv om prosessen ikke er smertefull, er mange mennesker fortsatt bekymret for å få det gjort fordi de bekymrer seg for smerte og ubehag. Prosedyren kan ta opptil 2 timer. De fleste rapporterer bare at de føler mindre trykk eller ubehag og mindre smerte enn en typisk tatovering på grunn av bruk av smertelindringskrem. Noen nivåer av smerte eller ubehag kan forventes.

Er Microblading verdt pengene?
"Ja, mikroblading er verdt det. Øyenbrynene mine er perfekte 100% av tiden ... De fleste kan ikke fortelle at jeg har øyenbrynene mine mikrobladde, så de ser ikke unaturlige ut på noen måte. Faktisk er de eneste som gjetter at jeg har de gjort det, fordi de også har gjort det! "