top of page

Ta vare på det mest intime

Ta vare på det mest intime og kutt ut barberingen og start med voksing.

Hvordan forberede seg til brasiliansk voks?

Blant de viktigste forberedelsene er: Spar håret i minst 3 uker før behandlingen. Er håret for kort vil du få beskjed i å komme tilbake når håret har blitt langt nok og er håret for kort vil ikke behandlingen være gjennomførbart . Når håret er for kort vil det føre til dårligere resultat og ikke minst mer ubehag enn nødvendig. Vi ønsker at du skal få det beste opplevelse når du er hos oss. Brasiliansk voksing for silkeglatt hud

Vent i minst 3 uker med all form for hårfjerning for å sikre at voksen får tak i håret.

Du må komme nydusjet til brasiliansk voksing, skrubb huden 24 timer-48 timer før voksing.med enten Pinkini intimate exfoliant eller Kerstin Florian Turkish body skrubb, for både menn og kvinner Klikk på linken for å kjøpe skrubben her

De samme regel for både kvinner og menn.

ETTER VOKSING

24 timer etter brasiliansk voksing må man unngå:

Stramme klær, Trening, sex, bading, svømmebasseng, sauna, boblebad, siden porene fortsatt er åpne og huden er mer følsom/ sårbar mot eksterne faktorer, som kan bidra til både inngrodde hår og irritasjoner.

JEG ER GRAVID KAN JEG VOKSE

Det er ingen begrensninger for at gravide kan vokse, faktisk er det trygt inntil de niende måneden. Det er imidlertid noen forholdsregler som bør tas, gravidekvinner har økt følsomhet under graviditet.

KAN JEG VOKSE NÅR JEG HAR MENSEN

Ja det kan du, selv om vi anbefaler ikke å vokse når du har mensen. I denne perioden kan de fleste kvinner bli litt mer følsomme som igjen kan gjøre voksing litt mer ubehagelig. I pre menstruasjonsfasen er det progesteron forhøyelse i kroppen som kan gjøre huden mer følsom. Du kan føle mer smerte. Hvis det er mulig planlegg voksingen etter menstruasjon. Dette er tiden hvor østrogen nivået er høyt, et hormon som er ansvarlig for å gjøre oss mer tolerante, noe som betyr mindre smerte for deg!


Comments


bottom of page