top of page

Dette bør du vite før du tar vippeextensions

Dette bør du vite før du tar vippeextensions

Alt du trenger å vite om vippeextensions

FORDELER OG ULEMPER

 

Hva er den største fordelen med denne behandlingen? Man står opp om morgenen med et våkent og lekkert «blikk», og fører til at øyet får et interessant blikkfang. Du trenger ikke å bruke tid på mascara, perfekt for aktive kvinner, sparer deg for mye tid foran speilet. Praktiske fordeler og i tillegg til at øynene dine ser smasking ut med engang du våkner om morgen . Vippene varer i 3-5 uker avhengig av vippertilstand og etterbehandling.


Vippeextensions – metoder

De mest populære metodene for vippeextensions er:

 • 1 til 1-metode (1:1),

 • 2 til 1-metode (2:1),

 • 3 til 1-metode (3:1).

Det finnes også 4 til 1 (4:1), 5 til 1 (5:1) osv opptil 10 til 1 (10:1). Hver av dem involverer å feste et visst antall falske vipper til de naturlige. Alle metodene er like holdbare, men effekten er annerledes. Selv om metoden velges av kunden, kan våres vipperstylister foreslå en annen, bedre løsning basert på tettheten, lengden og den generelle tilstanden til vippene. Valg av metode er essensielt på grunn av at falske vipper ikke bare gjør naturlige vipper lengre og tykkere, men også forstørrer øynene optisk.


Vi bruker syntetiske silke/mink hår, fordi de er de letteste, og dermed tynger de naturlige vippene minst ned.


Komplikasjoner:


De fleste komplikasjoner med vippeextensions skyldes en hudreaksjon eller allergi mot kjemikaliene som brukes i limet. Uhygieniske forhold kan også forårsake komplikasjoner. Vi bruker høy kvalitets lim som er godkjent lim med høy kvalitet og uten formaldehyd. Formaldehyd er et giftstoff som kan forårsake allergiske reaksjoner og hudirritasjon som finnes i mange billig lim.

For å kunne kjøpe godkjent lim, må man ha eget bedrift med organisasjonsnummer og godkjent sertifikat som vipperteknikker/vippestylist. Mange som legger hjemme bestiller sikkert fra andre sider på nett, da blir det ofte ikke like sikkert.


Symptomer du kan oppleve inkluderer:

 • prikking og svie i øynene og på øyelokkene

 • alvorlig hevelse

 • røde eller blodskutte øyne

 • kløe

 • smerte

 • utslett

Med mindre du har en underliggende medisinsk tilstand som gjør vippeforlengelse til et upassende valg for deg, kan du vanligvis unngå disse risikoene ved å følge disse retningslinjene:


 • Få en profesjonell, sertifisert vipperstylist til å feste vippene dine i et rent miljø.

 • Be om en liste over ingrediensene som brukes i limet. Ikke bruk lim som inneholder formaldehyd. Formaldehyd er et giftstoff som kan forårsake allergiske reaksjoner og hudirritasjon.

 • Hvis du er allergisk mot lateks, sørg for at det ikke er en av de oppførte ingrediensene eller annet ingredienser du vet du reagerer på.
Hvordan fjernes vippeextensions?

Vippeextensions vil falle ut av seg selv over tid. Hvis du vil ha dem fjernet raskest er det best å få en profesjonell til å gjøre det, vipperteknikker som satt på dine vipper, skal ha de korrekte produkter for å fjerne det.Vippeextensions – resultater

Resultatene bør vare i 3-4 uker. Vippenes tilstand og hvordan de pleies etter prosedyren avgjør hvor holdbar den er. De naturlige vippene våre faller ut og erstattes av nye, så for å holde ved like effekten av falske vipper bør de fylles på (minst en gang i måneden).

Dårlig inneklima på soverommet bidrar til dårligere resultat, og fare for mer irritasjoner som f.eks.kløe


Vippeextensions er en holdbar prosedyre. Hvis påføringen og behandlingen av vippene er korrekt, stelt med både hjemme og i salongen. gjøres alt riktig, kan vippene lett motstå:

 • idrett,

 • svette, tårer i øynene

 • bading i basseng eller sjø,

 • badstu,

 • sminke og sminkefjerning.

Det anbefales likevel å unngå maskara når man har vippeextensions skal dette ikke være nødvendig. I tillegg er den ekstremt vanskelig å fjerne mascara fra vippene og kan føre til irritasjoner og intensiv gniing av øynene kan skade delikate vipper.


Vippeextensions – for hvem?

Dette er en flott løsning for de som er lei av mascara, ønsker å fremheve øynene, eller ønsker rett og slett lange og flotte vipper. Det passer perfekt for de som har en aktive og hektisk hver dag, kvinner som driver med idrett eller som bare vil spare tid om morgenen.

Vippeextensions – ulemper

De som har svært sensitive øyne, øyesykdommer eller øyeirritasjoner og allergi nær øynene bør ikke få utført prosedyren.I tillegg til at vi har aldersgrense på 18 år.

Vår dyktig vippestylist er tilbake fra mammaperm. og vi kjører derfor kampanje på denne populære behandling her hos oss.


Velg mellom klassisk eller 3 D vippeextensions til kun 989kr.


BOOK NÅ! 👇


Tilbudet er gyldig til 31 mars 2023. Grip Sjansen!

Commenti


bottom of page