top of page

Forbered deg til sommeren

Brasiliansk voksing årets hotteste behandling, år etter år- Våres meste populære behandling utføres av blant annet ekte brasiliansk voksekspert så kalt depiladora.

Hva er Brasiliansk voksing?

Denne intimvoksing teknikken har vært årets hotteste behandling hos oss i mange år. I 2004 etablerte brasilianer Claudia Desales den første brasiliansk voksing salong Clinique Claudia SPA i vårt distriktet

og hun er en av de første som startet med brasiliansk voksing i vår distrikt. Hun har selv lært opp alle sine ansatte med sin teknikk, som idag er et kjent varemerke rundt om i Norge. Hos oss er brasiliansk voksing en av de meste populære behandling vi har og er ikke bare en sesong behandling. Dette er like populært hele året. Mange kommer langsveis fra for å benytte av vår teknikk. Vi er kjent for vår brasilianske voksing, som utføres av meget dyktige erfarne hudterapeuter med utdannelse i faget, blant annet av brasilianske Claudia Desales grunder og eier av Lillehammer spa. Voksen vi bruker er kjent som kjendisvoks, etter at stjerner som Victoria og David Beckham, Sienna Miller, Minnie Driver, Jennifer Lopes har lagt sin elsk på denne voksen. Kun naturlig, rene råvarer av de beste kvaliteter blir brukt i denne brazilian wax. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapi oljer og mineraler gir Lillehammer spa voks den gode kvaliteten som du vil kjenne på huden. Resultatet er silkeglatt hud og "nesten smertefritt". Utføres på både kvinner og menn.

Comments


bottom of page