top of page

Hodebunnsmassasje: Indian head massage effektiv mot spenningshodepine og mer

Updated: Apr 10

PERFEKT FOR DEG SOM SITTER EN DEL FORAN PC OG SLITER MED MIGRENE/HODEPINE PLAGER. KLARGJØR TANKENE OG GIR ENERGI


Hodemassasje

Indisk Hodebunnsmassasje for «Hår og Hodebunnsmassasje med olje er svært effektiv mot spenningshodepine og mye mer.

Indisk hodebunnsmassasje inkluderer Quasja teknikk, eteriske massasje oljer til hår, ansikt og hodebunn. 

Indisk hodebunnsmassasje oppleves av mange som en av de mest behagelige og anspennende massasjebehandlinger. I tillegg til å være svært behagelig, kan behandlingen hjelpe mot stress, hodepine, migrene, nakkesmerter og svimmelhet.


Hodebunnsmassasje kombineres med massasjen oljer som tilfører hodebunnen og håret næringsstoffer og proteiner.

Indisk hodemassasje  Indisk hodemassasje, også kalt indisk kraniemassasje, er en av de aller mest kjente og populære variantene av hodebunnsmassasje. Behandlingen stammer fra Ayurvedisk kultur i India og er trolig over 5 000 år gammel.

Hva kan hodemassasjen hjelpe mot?  Hodebunnsmassasje benyttes først og fremst for å gi den som masseres en utrolig avslappende, behagelig og anspennende behandling. Selv om dette anses som en av de aller mest behagelige massasje typene du kan motta, kan terapien derimot også ha effekter ut over ren nytelse. Muskulatur i nakken og hodebunnen er blant de første muskelgruppene som spenner seg som følge av stress og bekymringer i hverdagen.


Muskelspenninger i hode og nakke kan i seg selv medføre vanlige plager som: * hodepine * migrene * smerter bak øynene * svimmelhet * kvalme * søvnvansker * nedsatt konsentrasjon

Hodebunnsmassasje som indisk kraniemassasje kan bidra til å redusere muskelspenninger i hode og nakke, og slik redusere plagene som følger med dem. Det er derimot viktig at du kontakter lege dersom plagene er nyoppstått og vedvarer.


Hva bør du tenke på før du går til indisk hodebunnsmassasje?  Hodebunnsmassasje anses som en trygg behandling med svært lav risiko for alvorlige bivirkninger. For å få størst mulig utbytte av behandlingen, kan det likevel være lurt tenke igjennom et par ting før du bestiller denne tjenesten! * Hodebunnsmassasje inkluderer ofte også massasje av ansikt, skuldre, og nakke.  * Utsett styling av håret til dagen etter. Hodebunnsmassasje skal kunne ha positive effekter for hodebunnen og for hårveksten, men dette er definitivt ikke en behandling som style opp håret ditt. Du kan derfor trygt la være å legge i klemmer og hårbånd i håret behandlingsdagen, og utsette eventuell hårstyling til dagen etter.

* Informer terapeuten om sykdommer eller plager. Informer terapeuten dersom du er gravid, har kjente allergier, nylig er blitt operert eller har sykdommer i hud eller hårbunnen. Det kan nemlig være at terapeuten vil tilpasse behandlingen basert denne tilbakemeldingen.

522 views0 comments

Comments


bottom of page