top of page

Kåret til Norges beste velværesenter og dagspa 2 år på rad!

Oppdatert: 18. des. 2022

Vi er Kåret til Norges Beste Velværesenter 2 år på rad av den meste prektige Awards i verden. Den største trofeet man kan få innen skjønnhetsindustrien, på høyt International Nivå.

Men ingenting er kommet lett, det er mye hard arbeid som ligger bak.

Vi legger ut hele hjerte og sjelen i behandlingene vi fører. Hos oss vil du oppleve varme, ærlighet, personlig kundebehandling utover hva en kan forvente, du vil føle deg spesiell.

Kåringen representerer langvarig innsats. Kåret av International SPA beauty Awards, for Norges Beste Velværesenter, dette er stort!

I fjord ble vi kåret til Norges Beste Velværesenter og Dag SPA. I år vant vi sammen med farris bad som ble kåret til Norges Beste Hotel SPA og det er så fortjent fantastisk sted!


Vår motto er en stadig fremtidsrettet og kvalitetsbevisst holdning med våres egne særpreg i bunn til alt vi jobber med. Hver eneste kunde blir behandlet som den beste og meste spesielle person i hele verden. Alle skal føle seg like mye verd. Vi jobber kontinuerlig for å holde på et høyt faglig nivå, både når det gjelder våres terapeuter og behandlinger.

En stor takk til alle våres kjære kunder som gjør dette mulig. Vi hadde aldri klarte dette uten dere. Det er du/dere som gjør at denne lille bedriften mottar priser. Nok engang, Tusen Hjertelig Takk!❤️


172 visninger0 kommentarer