top of page

Lillehammer SPA i verdens klasse!

Lillehammer SPA er årets massasje SPA awards! WINNER AWARDS 2019 OG 2020 .

Lillehammer SPA har blitt kåret for årets beste massasje for både 2019 og 2020!


ER DET MULIG? GÅR DET ANN?

Vi har lenge ønsket å fortelle dere dette.


Lillehammer SPA har blitt kåret til "Massage Spa of the Year" av international juryer. Luxury Travel Guide! Lillehammer SPA, Norway!! Lille Lillehammer🥰


Luxury Travel Guide, som reiser rundt omkring i verden for å kåre bedrifter i forskjellige kategorier og fra forskjellige type bedrifter.

Dette er helt uvirkelig for oss. Lille Lillehammer, Norge blant den store verden ble nominert og kåret som verdens mester i massasje og kåret av noen helt fremmed, internationaler juryer, uavhengig av organisasjoner, kontakter eller annen kjennskap. En slik pris hadde vi aldri tørt å drømme om engang, men det er helt fantastisk at noen der ute i verden, har lagt merke til oss, og verdisett for den jobben vi gjør hver eneste dag. Det er vanskelig å tro enda selv om vi har fått trofeen i hånda. Vi takker LTG og hverandre i teamet vårt, for det gode arbeid, perfeksjonismen, kjærligheten, engasjementet og gleden vi har av den jobben vi gjør.

Vi er en fin gjeng med felles lidenskap til den jobben vi gjør.

Fantastisk flott å vite at vi har blitt lagt merke til, av det International miljøet. Det finnes ikke ord for vår takknemlighet.

Les mer om oss her.


Comentarios


bottom of page