top of page

MASSASJE ER EN AV DE VIKTIGSTE BEHANDLINGSMETODER FOR Å LØSE OPP SPENNINGER I MUSKULATUREN

Updated: Apr 10

MASSASJE ER EN AV DE VIKTIGSTE BEHANDLINGS METODER FOR Å LØSE OPP SPENNINGER I MUSKULATUREN.


Spenningene kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plagsomme smerter i for eksempel rygg, nakke, hode, skuldre, hofter og knær.

Massasje har stor betydning for helse, velvære , kropp og sjel, Massasje kan ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager, nakkeplager og føre til bedring av smerter og stivhet i korsryggen.


KONTRAINDIKASJON

Kontraindikasjon:

Feber, forkjølelse, infeksjoner, ubehandlet blodpropp, årebetennelse, smittsomme hudsykdommer, infiserte sår, benbrudd, vorter, ondartet kreft, forkjølelse, graviditet under 3 måneder.

Behandlingen er velgjørende for kroppen fordi den får musklene til å slappe av, og stimulerer blodsirkulasjon, øker energinivået i kroppen, renser kroppen for avfallsstoffer, og hjelper kroppen til å helbrede seg selv. Regelmessige massasje har en positiv virkning på den mentale helsen, øker blodstrømming til hjernen som gir en sterkere følelse av klarhet, bedre konsentrasjonsevne og mindre irritabilitet. Stimulerer immunforsvaret, høyere smertetoleranse og stresstoleranse, Etter behandlingen vil man føle seg mer vel med seg selv og oppnå en dyp følelse av ro, fred og harmoni.


MASSASJE BRUKES BLANT ANNET TIL Å BEHANDLE OG FOREBYGGE:


*Muskesmerter

*Stivhet i muskler og ledd

*Stress og anspenthet

*Slitasjeskader

*Treningsverk/støhet

*Dårlig blodomløp

*Pustevansker46 views0 comments

Comentarios


bottom of page