top of page

Magisk opplevelse vi aldri glemmer 🎊

Updated: Apr 10

Så mye å være takknemlig for hvert år! 2021 har vært et tøft år for de fleste av oss, et år med mange utfordringer og Til tross for pandemien, så har vi valgt å fortsette å holde full fokus på, og ta vare på kundene våres.





Smitteværnsregler

Strenge smitteværnsregler med gode rutiner er blitt og blir fulgt og er en normal hverdag for oss idag og i lang tid fremover.

Slik har vi foreløpig kommet oss gjennom mange store utfordringer. Det har ført til noe som for oss er helt uvirkelig, nemlig at vi har fått flere utmerkelser på høyt internasjonalt nivå.

Blant annet er vi blitt kåret til Norges Beste Velværesenter og Dag-SPA av International SPA


Beauty Awards

Beauty Awards, av noen helt fremmed, uavhengig av organisasjoner, kontakt eller annen kjennskap. 2021 Har vært et spesielt år vi har kommet oss gjennom det. Å få en slik anerkjennelse opp i det hele er helt magisk!’


Likeså at vi to år på rad har fått prisen for Årets Massasje av Luxury Travel Guide med vår egenkomponert signatur massasje. Oppi alt dette er vi blitt tildelt Scandinavian Prestige Award for Årets Velværesenter i Scandinavian.



Takknemlige

Vi er ydmyke og takknemlige for alt vi har fått oppleve. Men ingenting har kommet lett. Det er hardt arbeid og lidenskap som ligger bak.

Vi er opptatt av at hver enkelt kunde er spesiell, og alle skal bli skikkelig ivaretatt. Vi ser ikke dette bare som en jobb, men heller som en livsstil. Vi ønsker rett og slett å gjøre andre glade. Det er for oss en stor glede å glede andre. Ja, det er den største gleden. Når vi nå skriver 2022 vil vi takke alle kundene våre. Det er dere som gjør at denne lille bedriften mottar priser.

Vårt motto er at du som kunde skal bli behandlet som den beste og mest spesielle kunden i hele verden. Alle skal føle seg like mye verd. Det er dere som gjør at vi mottar priser. Tusen hjertelig takk kjære kundene våres at dere gjør dette mulig. Takk for årets som har vært . Magiske opplevelse minner vi aldri glemmer!

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN OG VI ØNSKER 2022 VELKOMMEN !

Varm hilsing fra Lillehammer SPA Team

8 views0 comments
bottom of page