top of page

Sliter du med migrene? Fortvil ikke, hjelp finnes.

HVA ER MIGRENE?

Migrene er en hjernesykdom som er ekstremt plagsomt og vondt og kan gå utover livskaliteten. Migrene kan være såpass ille at det ødelegger fremtiden til mange. Smerten er kraftige og dunkende, de er også kvalmende.  Har du regelmessig hodepinne så kan det hende du har migrene. Hvem kan få migrene? Migrene er en relativt normal sykdom og rammer rundt 10 % av befolkningen.  Sykdommen rammer dobbelt så mange kvinner enn menn. Det er en sterk arvelig faktor for migrene. Hva som trigger migreneanfall, er individuelt, men noen vanlige årsaker er:

  • Stress

  • Alkohol

  • Uregelmessig søvn og måltider

  • Hormonsvingninger som menstruasjonssyklus

  • Graviditet

  • P-piller

  • Overgangsalder

Kronisk migrene Noen utvikler tilnærmet daglig hodepine med blandig av migrenehodepine og spenningshodepine. Dersom du har hodepine 15 dager i måneden i minst 3 måneder hvor minst åtte av disse er migreneanfall, kan du ha kronisk migrene.

INJEKSJONS BEHANDLING FOR MIGRENE

Har du ofte vondt i hodet og fått diagnostisert migrene, og prøvd alt og ingenting hjelper, da kan du prøve injeksjonsbehandling mot migrene!


Vi har en svært dyktig og erfaren nevrolog med bred kunnskap innen migrenebehandling og utredning av hodepine. Via sin jobb på sykehuset er hun hyppig  kontakt med mennesker som sliter med migreneproblematikken, derfor er hun engasjert i faget og brenner for å hjelpe mennesker som sliter med denne plagsomme smerte som migrene gir, og hun jobber derfor her hos oss i tillegg,  hvor vi har kort ventetid og du slipper å vente med smerter i mange måneder for å få en behandling.  Injeksjonsbehandling mot kronisk migrene har i flere studier vist seg å ha effektiv effekt som forebyggende behandling.  Denne behandlingen senker smertene man får fra migrene kraftig, tenk så deilig. Et helt nytt liv! Hvordan blir behandlingen gjennomført? Behandlingen blir gjennomført via injeksjonssprøyter Kontraindikasjon: Ikke for gravide eller ammende
Comments


bottom of page