top of page

TILBUD på 90min. HOTSTONE MASSASJE

Dyptgående avslapning med Hot stone massasje

Hot Stone massasje

er en behandling som kombinerer ulike massasje teknikker med spesielle oppvarmede steiner. Det benyttes varme lavasteiner for dypere eksepsjonell avspenning. Den unike kombinasjon øker velvære og motvirker stiv og øm muskulatur.


Lavasteiner gir kroppen varmestrålingen og frigjør kroppen for spenning.✨Lindrer ømme og stive muskler. Metoden er ikke ny, faktisk ble hot stone massasje benyttet både i Kina og av indianere i Amerika til å redusere muskelspenninger og til å behandle sykdommer i kroppen forøvrig.

✨Det som skiller hot stone massasje fra andre massasjebehandlinger er derimot bruk av spesialiserte varme steiner. Vanligvis benyttes lavasteiner (basalt) som har utrolig god evne til å holde på varme. Steinene er blitt bearbeidet i naturen slik at de har en svært glatt og behagelig overflate.

✨Hvordan foregår behandling med hot stone massasje?

Massasjeterapeut benytter en kombinasjon av klassisk massasje og spesielle varme steiner. Før behandlingen starter vaskes og steriliseres steinene. Deretter varmes de opp til en passelig temperatur, vanligvis ca. 50-60 grader. De oppvarmede steinene plasseres gjerne på strategiske områder på kroppen din, slik som på ryggraden, i hendene, på magen og ansiktet. Hensikten med de varme lavasteinene er å gi en unik oppvarming og avspenning av muskulatur og bindevev. Varmen stimulerer også sirkulasjonen og vil øke følelsen av velvære i forbindelse med behandlingen.


✨Hvorfor hot stone massasje?✨

Hot stone massasje er en unik behandling som kombinerer en god massasje med intensiv og behagelig varmebehandling av muskulatur og bindevev. Under finner du flere gode grunner til å prøve denne deilige massasjebehandlinger:


✨Behandling av stram og øm muskulatur✨. Klassisk massasje i kombinasjon med varmebehandling fra steinene gir en anspennende effekt på stramme og ømme muskler.Klikk på linken for bestilling i dag.


smerte og betennelse. ✨Bruk av kalde steiner kan gjennom avkjøling bidra til å redusere betennelse og smerter. Avstressende. Hot stone massasje oppleves av mange som en svært avslappende og avstressende behandling.

Kombinasjonen av en god massasje med varme steiner gir en unik følelse av nytelse og avslapping.


✨Forskning har vist at en god massasje kan være en effektiv behandling for stressreduksjon.


✨Helsebringende effekter: Forskning har vist at massasje stimulerer frigjøring av hormoner i kroppen som reduserer blodtrykket og motvirker angst og depresjon.✨


Resultatet er total og eksepsjonell avslapning.


Super tilbud NÅ! 90min. til kun 1520kr .


Hva med å ta med mor, venninner, venner, kjæreste eller far til en opplevelse du sent vil glemme.

Tilbudet er gyldig til 30mars 2023

Comentarios


bottom of page