top of page

Vinterhud og inneklima/miljøet du lever i.

Updated: Apr 10


Vinterhud og inneklima vi lever i


VINTERHUD OG INNEKLIMA/MILJØET VI LEVER I.

Huden er en kontinuerlig prossess og trengs å ta vare på hver eneste dag.

Huden er hele tiden utsatt for miljøpåskjenninger. Alt fra smuss/partikler som svever i lufta, strålinger som er rundt oss hele året, maten vi spiser, og hva vi drikker, hvordan vi selv har det, om du er glad eller om du er trist. Alt dette er med å påvirke huden vår. Huden trenger kontinuerlig pleie tilpasset hudtype og hudtilstand i tillegg til at man må ta hensyn til miljø man lever i, godt inneklima/livsstil, årstiden man er i. Det er veldig mye man må ta hensyn til. Det er derfor lurt å oppsøke ekspertise innen faget. Den kremen som du brukte om sommeren er kanskje ikke riktig for huden din akkurat nå. Men det eneste som ikke varierer er det å bruke solkrem, Minst like viktig om vinteren.

Opptil 90% faktorer som påvirker huden er miljøskadelige faktorer, det er derfor også viktig å beskytte huden med solfaktor også når det er vinter i tillegg til å beskytte huden med vinterklær og solbriller.

Vi kan på det varmeste anbefale Mesoestetic mesoprotech produktserie som gir bredspektret beskyttelse både mot UVA, UVB, SYNLIG LYS ( HEV) infrarød stråling ( IR).

  • Har du fett/Akneutsatt hud, da anbefaler vi Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid

  • Tørr hud/moden hud da anbefaler vi Nourishing Antiaging oil om vinteren

  • Normal/Blandingshudtype, da anbefaler vi Mesoestetic Mesoprotech Light Water Antiaging Veil

Alle produkter i mesoestetic serien er Vannresistent og ikke-komedogen.

Mesoprotech® er en innovativ produktserie som tilbyr det mest avanserte og komplette innen solbeskyttelsesteknologi, og beskytter mot de skadelige effektene fra UVA og UVB stråling, infrarød stråling (IR), og synlig lys (HEV). Formlene som finnes i serien kombinerer trygghet med en effektiv antioksidant- og antialdrende virkning, øker kollagenproduksjonen og forebygger fotoaldring av huden. Formlene er dermatologisk testet og vannavstøtende.

Få ytterligere ekspert råd og book en konsultasjon i dag.

29 views0 comments

Comments


bottom of page