top of page

TIDENES UTDRIKNINGSLAG FOR HAN

En fin, og gøy opplevelse for livet fra det rolige til det festlige avslutning.

Vi  på Lillehammer Spa har det perfekte opplegget for brudgommen. Meget populært nå i disse tider.

Alle som er med på utdrikningslag kan være med under seanser med veiledning fra terapeuten.En fin, og gøy opplevelse for livet fra det rolige til det festlige avslutning

Først bli dere tatt godt i mot av en av våres hyggelige spavertinner.  Brudgommen blir med engang tatt godt håndom og blir fulgt videre til  garderoben, der det skiftes om til badekåpe og slippers.

Like etter vil en av våres terapeuter hente brudgommen, og da starter behandlingen.

1-Det hele starter med en deilig og avslappende body scrub, hvor brudgommen blir skrubbet fra topp til tå. Da kan brudgommen senke skuldrene tenker han kanskje:)  

2-Under body scrub, vil kroppen føle seg meget avslappet og følelsen av at man har tatt en ordentlig utvendig rens. Brudgommen nyter hvert sekund og kjenner på at skuldrene senker seg. Men når han minst anser det, så får han beskjed at han skal ha spraytan og terapeuten forteller at hun må hente hjelp.

Da kommer resten av gjengen inn til behandlingsrom der han ligger og slapper av, og alle som får lyst kan være med å sette brunfarge/spraytan på brudgommen.

Det er da  hele moroa/show starter.


Dette er en morsom aktivitet der folk fra ditt utdrikningslag får være med inn på behandlingen og følge med på at brudgommen får spraytan og voksing. Dette kan være gøy for mange, men brudgommen vil ende opp med en nydelig brunfarge som dere vil være med å gjøre.3- Men om ikke det var nok, så er det mer å vente, helt på slutten av behandlingen vil brudgommen bli vokset. Manzilla, eller voksing av bryst, legger eller lår. Dere velger, men  Manzilla er nok desidert den meste kreative.

Brudgommen ligger i en benk midt i et stort rom mens de andre som er med på utdrikningslag sitter rundt han som en slags "støtte".

Før manzilla (brasiliansk voksing for men) behandlingen starter gir vår profesjonell eksperten fra Brazil en kort presentasjon om voksing manzilla, og viser dere hvordan selve behandlingen skal utføres.

Dette kan være litt av en opplevelse for brudgommen, men også for venner av brudgommen som er med. Venner av brudgommen får nemlig lov til å være med og vokse.


Varighet : Ca. 2 timers opplegg

Dette er noe som er gøy og spennende, men kan også bli et minne for livet. En uforglemmelig opplevelse!Comments


bottom of page