top of page

1 ✨Presentasjon av Jill Maria, ny blogg-skribent på Lillehammer SPA

Hei!


Jeg er Jill Maria, og er glad for å kunne fortelle deg at jeg nå vil være å finne hos Lillehammer Spa’s blogg fremover.


Jeg er en kreativ og energisk sjel med en kronisk hverdag som påvirker livet såpass at jeg har måttet endre store deler av det(livet). Noe som holder meg gående, fysisk og mentalt, er å utøve yoga, fokusere på hva som er mulig og gir glede, samt også gir samfunnet noe som igjen bidrar til bærekraft. Det å få lov til å påvirke andre menneskers helhetlige helse gjennom undervisning og generelt gjøre hva som er mulig, er en stor glede! Opp igjennom årene har jeg jobbet i ulike yrker: Lærer, spesialpedagog, miljøterapeut og hudpleier er noen eksempler. Sistnevnte yrke er en del av livsstil sammen med hva yoga og meditasjon også påvirker: Vår helhetlige helse.
Huden vår må tåle mye gjennom et langt liv, ja hele tiden. Tenk bare på hvor mye den beskytter oss både mot ytre påvirkninger av vær, vind, stress, og mye mer. I tillegg beskytter huden våre indre organer, regulerer temperaturen etter ulik ytre- og indre variasjoner.


Huden er utrolig viktig for å leve. Ta vare på huden din, så tar den vare på deg også.


Gi den næringsrik mat, nok drikke, mosjon tilpasset deg(yoga er supert og er for alle!) og pleie ift gode hudpleievaner tilpasset akkurat din hud. Og ikke glem at Food For The Soul er like viktig: Å ha en hobby eller annet man brenner for, som gir økt trivsel og indre velvære


Videre om meg: Jeg er utdannet yogalærer, og samarbeider med aktører ift å kunne løfte kunnskap om hva fysisk og psykisk helse har å si for en helhetlig bedre livsstil enn før.


Lillehammer Spa er intet unntak i så måte, og her får man et stort bredt spekter av behandlinger innen helse og velvære, utrolig nydelige behandlinger for hud, kropp og sjel! ✨Dette er feks veldig nærende også mentalt, visste du det?Les, Endorfiner


Å lære noe nytt er også en vitaminboost ,noen av temaer jeg skal skrive om er: Hud, kropp, fysisk-og psykisk helse.


Gleder meg til å se deg her, og her er jeg for å både gi- og motta.


Ta vare på deg selv, du er viktig å ta vare på


Jill Maria

Comments


bottom of page