top of page

MASSASJE HAR ENORM VIRKNING PÅ HELSEN VÅR. Forbered kroppen før jul stress kommer.

MASSASJE HAR ENORM VIRKNING PÅ HELSEN VÅR .

Forbered kroppen din før jul stress kommer, og bidrar til at den generelt sett fungerer bedre.

Mange som gruer seg og strever til jul, da er massasje en omsorgfull gave.

Det er flere grunner til at massasje har vært brukt i behandlinger gjennom tusenvis av år.

Gammel litteratur viser at det ble praktisert massasje blant annet i oldtidens Kina, Egypt, Persia, Hellas og Roma.

De visste allerede da ( det vi har begynt å skjønne nå) om hvilken enorm virkning massasje har for helsen vår, både den kroppslige og mentale. Massasje virker inn på hele kroppen og bidrar til at den generell sett fungerer bedre. En god helse er avhengig av god sirkulasjon. Sirkulasjonens jobb er å sikre transport av næringsstoffer, avfallsstoffer, oksygen, hormoner og varme i kroppen. En god sirkulasjon beskytter kroppen mot infeksjoner via hvite blodkropper og antikropper i blodet.

Massasje er ikke bare godt, en ordentlig godmassasje som er utført med kjærlighet utgjør en STOR forskjell når en massasje blir utført av en terapeut som legger ut hele sjelen for jobben man brenner for, med ønske og fokus på å gi deg den beste opplevelse. Dette vil utgjøre en STOR forskjell når jobben blir gjort med kjærlighet og glede, sammenlignet med massasjen som utføres helt rent teknisk, og ingen. følelse i det, uten entusiasme. uten glede av å utføre behandlingene og uten kjærlighet.


Massasje stimulerer blodsirkulasjonen, løser opp i stramt og kort bindevev og sikrer fri flyt i vevene. Dette merker du ved å få mer energi, mindre muskelsmerter, fastere og friskere hud og varmere hender, ben og føtter. Massasje er mye mere enn bare deilig. Det gir deg rett og slett en god del helsebringende effekt. Gamle helsetradisjoner kombineres idag med nye teknikker, og omhyggelig forskning viser at det er virkelig er verdt å unne seg litt pleie i den ellers så stressfylte hverdagen. Massasje virker avslappende, og gir økt velvære og indre ro.

Massasje er fantastisk gave å gi og å få i julegave for både kvinner og menn ialle aldre, for en som har alt eller en du ønsker å ta godt være på. Mor, far, bestemor, bestefar, kjæreste eller en du er glad i.


Comentários


bottom of page