Hydrafacial 

Hydrafacial

 

Lillehammer SPA  er eksperter på hydrafacial behandling etter mer enn 10 års erfaring med denne behandlingen.  Det er når de beste kombinasjoner blir brukt at resultatet blir så bra.

Hydrafacial passer for deg som ønsker glød eller ønsker å fjerne/mildner opp porer og comedoner (sorthar noe porer, comedoner du ønsker å fjerne/mildner. 

 

 Viktig å bemerke om at prisen på hydrafacial behandlingen vil variere ut fra hva slags kombinasjoner og produkter som blir brukt. Hos oss sparer vi ikke på noe ting, vi har høy fokus på resultat som først prioritering.

Du får alltid en komplett hydrafacial behandling med de mest eksklusive ampullene, som vil ha stor betydning for både prisen og ikke minst de gode resultater man får hos oss. 

Hydrafacial behandlinger gir din hud nytt liv og glød

hydrafacial behandling

HYDRAFACIAL BEHANDLINGER

Hydrafacial behandling er en unik, patentert multifunksjonell hudpleie system.

HydraFacial fjerner døde hudceller og urenheter mens den tilfører huden fuktighet, samt hud reparerende serumer som antioksidanter. Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig  resultat.

Gjør som hollywoodstjernene, bruk hydrafacial og gir din hud ny glød, nyt liv og energi

Hydrafacial er den mest komplette hudbehandlingen på markedet.

 

Hollywoodstjernene skinner alltid på den røde løperen. Og det er ikke bare gode makeupartister som sørger for det. Kjendiser som kate Winslet og Evan Rachel Wood kan ikke gå på den røde løperen uten en omgang med hydra Facial.

Hva gjør HydraFacial?

HydraFacial er et gjennombrudd i estetiske behandlingsteknikker. HydraFacial har sitt navn fra Hydration ” å tilføre fuktighet.” Denne teknikken med å tilføre huden fuktighet skiller HydraFacialbehandlingen fra ordinære og klassiske dermabrasion behandlinger. HydraFacial fjerner døde hudceller, dyprenser, fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende  hud. Samtidig tilfører huden fuktighet, samt hud reparerende serumer som antioksidanter. Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

HydraFacial™ –

Har 2 år på rad vunnet en rekke priser for årets beste behandling i USA

Hydrafacial er en unik, patentert multifunksjonell  system som du kan kombinere:

  • Peeling - vakuum assistert kjemisk samt mekanisk eksfoliering

  • Dyp rengjøring/dyprenser - vakuum assistert kjemisk ekstraksjon

  • Tilførsel - infusjon av hudpleie serum, fuktighet, antioksidanter,.

Hvorfor er HydraFacial bra for huden min?

Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i aldrende hud. HydraFacial gir maksimal hydrering (tilførsel av fukt) og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

Hvilke resultater kan forventes av hydrafacial?

  • Reduksjon av fine linjer og rynker.

  • Normalisering av fet / akne utsatt hud.

  • Mindre porer.

  • En jevnere glans og sunnere hudtone.

  • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastisitet i huden.

  • Reduksjon av hyperpigmentering

  • (melasma / solflekker)

HydraFacial
 

Hvordan oppleves hydrafacial behandlingen?

En HydraFacial behandling oppleves av de aller fleste som behaglig og avslappende. Det føles som om en ”våt børste som beveger seg langsomt over ansiktet ”En svak rødme kan oppstå fra massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.  Anbefales kun rene sminke rett etter behandlingen, ellers må huden roer seg ned hvis vanlig make up benyttes.

Hvor lenge varer resultatene av HydraFacial?

HydraFacial er en prosedyre som injiserer hudpleieprodukter dypt inn i huden for å trekke ut smuss, olje og sminke fra porene. Det tilfører også fuktighet mens du eksfolierer overflaten av huden din. Behandlingen varer i gjennomsnitt 45 minutter med resultater som varer opptil 2-3 måneder eller mer!

er HydraFacial verdt pengene?

Dette er en veldig god behandling når den  utføres av terapeuter som har mange års erfaring med denne maskinen/ hydrafacial-maskin. Lillehammer SPA er ekspert  Hos oss utføres behandlingen kun er erfaren hydrafacialister.

Vi er ekspert på hydrafcaial  Resultat det etterlater huden din glødende og sunn. De første resultatene varer vanligvis noen dager, men den generelle hudhelse forbedres i flere uker/måneder seinere.  Fint før en spesiell anledning.

Huden din vil gløde!